10-05-2013, 08:42 PM
Dintre cei doi, las alege mai degraba pe Inuyasha. Daca el ar fi scos din peisaj si l-am avea mai mereu pe Sesshy, care e cam monoton si rece, eu m-as plistisi de intregul anime. Deci, Inu ii da oarecum, savoare anime-ului, ceea ce e bine (din punctul meu de vedere). Pe langa asta, e imposibil sa nu razi cand apare Koga prin preajma, iar cei doi se ciondesc de numa. E super CUTE cum vezi cat de gelos e Inuyasha!!!
Dar, Inu ramane cu Kagome, in timp ce Sesshy ( bietul de el) nu are pe nimeni. Chiar inainte sa apara al doilea sezon, stateam si meditam, poate, poate.....Sesshy o sa primeasca pe cineva....but no, just disappoitment!
Dar va trebui sa sparg gheata, spunand ca votul meu merge la Inuyasha! Plus iubesc urechile lui de caine
Dar, Inu ramane cu Kagome, in timp ce Sesshy ( bietul de el) nu are pe nimeni. Chiar inainte sa apara al doilea sezon, stateam si meditam, poate, poate.....Sesshy o sa primeasca pe cineva....but no, just disappoitment!
Dar va trebui sa sparg gheata, spunand ca votul meu merge la Inuyasha! Plus iubesc urechile lui de caine

Freedom is power!
And I can use that power!
And I can use that power!