09-05-2013, 06:32 PM
Acum o vreme ma apucasem de facut manga. Am desenat doar trei pagini pentru ca nu am prea fost multumita si personajele incepusera sa nu mai imi iasa, iar story-line-ul mi-am zis ca nu e prea bun.
Pe viitor as vrea sa mai fac manga dupa ce termin de scris povestea pe baza careia voi desena. Asa ca as vrea niste sfaturi:
Prima se vede mai bine pentru ca atunci cand i-am dat ''scan'' am folosit varianta de alb-negru.
Am si o intrebare: stiti unde se gasesc pixuri cu gel? Nu cele mai bune dar nici unele proaste care sa mi se opreasca din 5 in 5 secunde.
Pe viitor as vrea sa mai fac manga dupa ce termin de scris povestea pe baza careia voi desena. Asa ca as vrea niste sfaturi:
Am si o intrebare: stiti unde se gasesc pixuri cu gel? Nu cele mai bune dar nici unele proaste care sa mi se opreasca din 5 in 5 secunde.
![[Imagine: izayoi_by_little_flame09-d5zxbib.png]](http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/090/a/4/izayoi_by_little_flame09-d5zxbib.png)
Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat niciodata, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut.