08-05-2013, 12:23 PM
(08-05-2013, 05:04 AM)Forever Young A scris: Ba, tu sigur esti baiat? Hallelujah, credeam ca nu mai exista baieti care sa citeasca, se pare ca m-am inselat xD
Imi place ce asculti, cel putin eu sunt moarta dupa TDG, ce sa mai vorbim de Avenged Sevenfold? *o* Si cand ma gandesc ca-mi mai intrebam prietenii daca asculta Avenged Sevenfold si ei nici macar n-au auzit Fiecare cu gusturile lui, cei drept, dar chiar e o trupa asa necunoscuta? o_o daca eu am aflat de ea, sigur nu e.
Ca tot veni vorba de muzica, am citit ca, acolo, unde ai scris 3 mel de suflet, era si una de la Nimeni Altu'. Nu stiu daca o stiu, nu prea ascult, dar prin 2008, intr-o tabara, am invatat o melodie de-a lor Inca o poveste. Probabil o stii si daca da, cum ti se pare?
Ma bucr ca ti-a placut Masacrul din texas, cat si Boo. Eu una am ras la unele faze din Boo, care, pe cat de scarboase erau, pe atat de tare ma amuzau cum ti-a parut filmul?
O intrebare nevinovata: ce inaltime ai? xD de obicei persoanele care fac baschet sunt inalte, deci acum sunt curioasa
Si inca una, si cred ca te las: Stephen King citesti?
Ah, da, eram sa uit: ce culoare au ochii tai?
Sper sa te distrezi pe aici, sa-ti faci multi prieteni si sa mananci si mai multa ciocolata :3 Happy posting si astept sa-mi raspunzi la intrebari
~Zbye
Legat de melodia lui Nimeni Altu'- inca o poveste..si eu in cantonament am aflat de ea cand aveam 12 ani , iar de atunci ascult Nimeni Altu. Piesa este foarte buna , omul scuipa realitatea , si cred ca mesajul piesei l-ai inteles. Poti sa mai incerci de la el, multe piese sunt geniale , mai ales de pe albumul "Nopti prea lungi " Este un om foarte bun , trecut prin viata cu o copilarie foarte nasoala ( Nimeni Altu- Pun Pariu ) , un om care nu s-a comercializat niciodata " De multi ani castig respect si ma culc flamand " . Crede-ma , merita sa il asculti.
Ca tot m-ai intrebat de Boo , nici nu iti vine sa crezi cum l-am gasit. Eram pe la un prieten si cautam ceva filme sa ne uitam, asa ca am deschis raftul unde tine-a Cd-uri si am inceput sa ne batem cu ele , mai bine zis sa aruncam cu ele in noi M-am oprit la un Cd cu numele BOO , mi s-a parut un nume amuzant asa ca m-am decis sa il incercam. Nici acum nu imi pare rau , mi s-a parut foarte frumos filmu , mai ales ca era Halloween si se distrau intr-un spital abandonat pana cand a inceput actiunea horror.
Si da...toata lumea ma intreaba de inaltime. Fratilor , poate ca va dezamagesc dar nu sunt inalt De aia m-am dus la baschet , acum la 16 ani am 1.78 cm si pot sa spun ca sunt foarte mandru ca sunt cel mai inalt din familie ! ( sora mea are 20 de ani si 1.68 cm )
Legat de Stephen King , din cate imi amintesc eu , nu am citit nici-o carte de la el , insa am auzit ca e foarte bun. Promit ca urmatoarea carte pe care o voi citi o sa fie de la el pentru ca nu esti singura care ma intreaba daca am citit carti de la Stephen King.
Legat de ochi , am ochii caprui.