Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Psiho World

Eu sunt Lory:p Sunt insarcinata de catre partenera mea sa va prezint capitolul doi al acest fic.Bine inteles ,capitolul a fost scris de mine:* Sper sa va placa =:)

Lory:Yeee!Randul meu! Poi sa vedem…Oare sesizati diferenta stilurilor de scris?:p
Lary:La cat i-am facut sa astepte cred ca nu mai e nimeni care sa poata sesiza.
Lory:Heky!Heky!Chiar daca ne-am pierdut citittorii ,nu-i nici o problema ,ii vom recastiga cu talentul nostru!*fire eyes*
Lary:Talent?Da,da talent.Care talent?
Lory:Ma lasi sa incep?
Lary: A scz !Da-i drumul! :D
Lory:Imi cer scuze ca n-am mai postat de multa vreme dar acum sunt aici gata sa-mi fac treaba.
Nu e nevoie de flashback,nu?Asa credeam si eu:pSo,…Hajime!Sa curga frazele!

Capitol 2:
...

!.....[Buuufffff] ….. Era cineva aici!N-am fost destul de atenta.Trebuie sa fiu in garda!...Cred ca am dat peste el si l-am lovit.Nu se intampla nimic.Nu vad nimic de tot praful asta. Asta e inca un motiv pentru care americanii astia ,ne sunt inferiori.Igiena lor lasa de dorit.Dar ce fac?Japonia nu mi-a adus nimic bun .De ce s-o laud? Se risipeste praful.A! Am dat peste o femeie. Am sarit repede si am pus sabia la gatul ei. Ea avea ochii inchisi din cauza impactului,o durea si s-a strambat putin.Cand i-a deschis si m-a zarit s-a mirat o secunda apoi mi-a aruncat o privire taioasa.Nu s-a speriat de sabie si nici de mine. Cand am vazut asta m-am incruntat.Un ras josnic i-a scapat.Era clar ca lucra pentru gandacul de jos.Doar cineva asa de josnic ar putea lucra pt el .Cei ca ei trebuie sa paraseasca lumea asta si asa prea infectata si supra populata.Cativa in minus nu se vor remarca, dar lipsa lor va curata putin aerul. Fata din fata mea,desi incoltita a ras.La naiba!M-a trezit din ganduri!Nu-mi vine sa cred ce era sa fac!Putea sa dea alarma cat am ezitat eu.Trebuia s-o distrug imediat.Unde mi-era capul?
- Esti cam tanara sa fii carpa jegului astuia ,nu crezi?Si ce naiba porti?O carpa?N-ai vazut niciodata cu ce se imbraca oamenii normali? a zis ea.
Chiar m-a enervat cu asta!Am s-o fac praf si pe ea si pe el. Mi-a dat peste picior,punandu-mi piedica .In timp ce eu mi-am pierdut echilibrul,ea a profitat si s-a ridicat.Am incercat sa-i bag sabia in gat dar ea se miscase.A incercat sa ma impuste dar nu m-a nimerit. Intr-o fractiune de secunda eram amandoua in picioare si ne uitam una la alta asteptand sa vedem urmatoarea miscare.Asteptand momentul sa ne omoram reciproc.
- Tu vorbesti de mine cand tu te taresti pe aici ?N-am vazut niciodata o slujba asa josnica in viata mea si mai ai tupeul sa ma privesti in ochi?Mai presus:sa comentezi imbracamintea mea?!Vorbeai de oameni normali dar tu nu faci parte din ei .Imi pare rau sa te anunt.
Asta chiar a eneravat-o.Atunci ea s-a repezit spre mine dar nici instinctele mele nu dormeau ,in urmatoare asecunda ea avea pistolul indreptat spere capul meu si eu aveam sabia gata s-o taie de la jumate. Fiecare miscare se petrecea intr-o secunda cel mult.Se vede ca se pricepe la lupte dar nu ma intrece pe mine.
- Se vede ca te pricepi
- Nici tu nu pari o amatoare
- Insa asta nu inseamna ca esti mai buna ca mine!
- Exact asta cred si eu despre tine!
Cum am terminat de vorbit amandoua eram ca propulsate in lupta.De fiecare data cand deschidea gura ma intarata s-o bat.Parca cerea sa o termin.Am profitat de un moment in care a lasat putin garda jos crezandu-se in avantaj .Urma sa traga dar am taiat-o la mana in care tinea pistolul.Acesta a cazut iar eu i-am dat un sut.Nu se mai vede. Acum cine e in avantaj? Ce spun?!N-am nevoie de avantaje.Sunt mai buna ca ea!
- Se pare ca s-a terminat.Imi pare rau sa termin pe cineva asa bun ca tine dar imi stai in drum.
A lasat mana ranita sa-i atarne.Pe cealalta o tinea la piept parca vrand sa-si incetineasca bataile inimi si respiratia .E foarte obosita . Si eu am respiratia putin ingreunata insa asta nu inseamna ca sunt si eu obosita. Mana ei a si-a facut loc incet sub jacheta .Atunci i-a aparut pe fata o privire nebuna.O prievire nebuna care ma facut sa simt ca nimic nu o poate oprii sa ma ucida daca vrea.Mi-am revenit destul de repede ca sa reactionez.A scos un cutit si m-a atacat cu el si am reluat lupta. Ataca ea si eu ma aparam. Atacam eu si ea se apara.Lupta devenise foarte stansa. Faptul ca-mi tine piept fiind si ranita insemna foarte mult. Avand un oponent puternic ma facea si mai mult sa doresc sa-l infrang. Uitasem amandoua de obiectivul nostru.
De o odata auzim un ciocanit la usa din biroul directerului.Amandoua ne alarmam putin.Am intarziat.”NU am timp de asta!Daca nu actionez acum ,am venit degeaba!”Asta a trecut prin capul amadurora. In camera intra mai multi domni invarsta. Preau oameni importanti fiindca odata cu ei au intrat si multi soldati care au incercuit camera,stand cu spatele la perete. Ne-au inconjurat! Noi stateam spate in spate.
-Sa inteleg ca nu lucrezi pt ei?A zis asta cat sa o aud doar eu.
- Exact asta vroiam sa te intreb si eu. I-am raspuns in acelas fel.
Toti soldatii erau pe pozitii sa ne atace .Toti domnii din incapere se alarmasera.Am sarit in acelas timp de pe masa . Ma grabeam sa termin repede cu soldateii caci tinta mea era pe cale sa fuga ,dar nu-mi scapa ea. Soldatii cadeau „ca spicele de grau” cand terminam eu cu ei.Saream de la unul la altul .Jumatate erau gata. Dar...Cealalta jumatate era deja cazuta. Cealalta fata...Nu-mi vine sa cred!Mai e si ranita!Asta chiar ma deranjeaza!Poate sa fie la fel de buna ca mine? Sau poate...MAI BUNA?!?!?! ....Neeeeah!!N- am timp sa ma prostesc.
Cat vedeai cu ochii erau pe tot covorul marelui birou numai corpuri umane insangerate,toate taiate la gat sau in alte parti vitale ale corpului.Era o priveliste asa frumoasa,incantatoare.Toate patau costumele negre cu sangele lor murdar.M-am uitat atent in jur. Ceilalti directori murisera de mana mea sau nu, numai tinta mea naiva si tot odata dezgustatoare a ramas sa urmareasca masacrul si m-a scutit pe mine de un drum .Cand a realizat ca il priveam ,a incercat sa fuga. Am alergat spre el fara sa-mi dau seama ca si ...(presupun ca e o asasina platita ca nu poate o astfel de persoana sa faca ceva onorific).Ca si ea a facut acelas lucru.Cand am ajuns la un metru de el ,ne-am ridicat amandoua de la sol intr-un salt puternic . Deasupra lui,l-am taiat simultan,eu de l-am despicat de sus in jus iar cealalta de la jumate si am o scena de film frumusica pentru cainii de politisti care vor veni si vor folosi povestea sa se promoveze ,sa ia mai multi bani .Csh!Mi se face greata!
Acum treaba e gata.Nu mai am ce cauta aici plus ca politia va aparea in curand.Ar trebui s-o sterg dar ma gandesc ca ea ma va urmari. Oricum,nu mi-ar strica ceva distractie in plus. Cealalta s-a apropiat.Inainte sa spuna ceva i-am infipt sabia in abdomen si am scos-o .Ea a urlat de durere. Am ramas cu aceeasi privire rece pe parcursul celor inamplate.Mi-am luat un avant mare si am sarit printr-o fereastra pe care am spart-o trecand prin ea.Insa am disparut repede inainte ca cineva sa ma vada.Ea se va descurca.Nu am vrut s-o omor ,nu e un pericol pt mine .Nu ma va denunta caci si ea e criminala. Chiar daca mi-a retinut trasaturile mele asiatice,nu-i nici o problema .Nu stiu de ce dar parca as vrea s-o revad cand va fi in cea mai buna forma ...s-o pot provoca din nou....
Lory:sper ca nu v-am ametit.Eu si Lary povestim amandoua la persoana 1 insa din perspectiva a doua personaje diferite;) Sper sa ma placaJ
Eu: http://i249.photobucket.com/albums/gg223...121_l1.jpg
[Imagine: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~

[Imagine: 1.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Psiho World - de L@ry15 - 15-07-2008, 08:40 PM
RE: Psiho World - de bastard_in_love - 15-07-2008, 09:08 PM
RE: Psiho World - de Kitsune's Iris - 28-08-2008, 07:58 PM
RE: Psiho World [ yuri] - de originalcopy - 29-08-2008, 07:20 PM
RE: Psiho World [ yuri] - de L@ry15 - 31-08-2008, 02:16 PM
RE: Psiho World [ yuri] - de Kitsune's Iris - 25-11-2008, 04:47 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)