06-05-2013, 11:12 PM
Actually, industria e destul de tare si prin alte tari, in UK [off the top of my head] e 2000 AD, parca asa se numea revista, in care a aparut printre altele Judge Dredd, which is a pretty major thing, si sunt destui scriitori [ cel putin pe aia ii stiu mai bine] care vin de-acolo, gen Alan Moore, Neil Gaiman, Garth Ennis, Warren Ellis, nume destul de mari. Oricum, chestia e ca in multe locuri comicurile nu ajung atat de mult in atentia mainstream media, deci, lipsa de publicitate ca in US, de exemplu, unde cand a murit Superman prin anii '90, CNN Headlines a facut coverage la chestia asta.
Oricum, de cand cu webcomicurile, multora le e mult mai usor sa isi faca debutul in lumea comicurilor, si personal cred ca incet-incet comicurile traditionale, pe hartie, o sa moara, sau o sa fie cumparate mai mult de hardcore fans.
Oricum, de cand cu webcomicurile, multora le e mult mai usor sa isi faca debutul in lumea comicurilor, si personal cred ca incet-incet comicurile traditionale, pe hartie, o sa moara, sau o sa fie cumparate mai mult de hardcore fans.