03-05-2013, 03:57 PM
(Ultima modificare: 04-05-2013, 04:14 PM {2} de yaoi maniac.)
Ultima signatura... nu se intelege nimic din ea. Nici macar nu imi pot da seama cine e in acel render sau ce anume este.
Penultima are lumini mult prea puternice. Nici macar nu se vede o parte din scris, asa ca ar fi fost bine daca l-ai fi pozitionat in alta parte, mai alas ca ochii iti fug mai mult dupa culorile stridente.
Acel set rosiatic:
1. Nu inteleg ce ar trebui sa reprezinte.
2. Mi se pare ca a treia lucrare din acest "pack" e mai buna. Nu e asa stridenta.
3. Aceea cu mov si acele culori sterse nu ti-a reusit deloc.
/edit
Nu stiu cine nu isi poate da seama de minunatia de care ne-ai vorbit, dar iti pot da numele a cinci persoane diferite care au avut aceeasi parere ca si mine.
Lucrarile tale atat de abstracte chiar m-au socat.
Penultima are lumini mult prea puternice. Nici macar nu se vede o parte din scris, asa ca ar fi fost bine daca l-ai fi pozitionat in alta parte, mai alas ca ochii iti fug mai mult dupa culorile stridente.
Acel set rosiatic:
1. Nu inteleg ce ar trebui sa reprezinte.
2. Mi se pare ca a treia lucrare din acest "pack" e mai buna. Nu e asa stridenta.
3. Aceea cu mov si acele culori sterse nu ti-a reusit deloc.
Succesc in continuare.
/edit
Nu stiu cine nu isi poate da seama de minunatia de care ne-ai vorbit, dar iti pot da numele a cinci persoane diferite care au avut aceeasi parere ca si mine.
Lucrarile tale atat de abstracte chiar m-au socat.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2