30-04-2013, 09:44 AM
Imi place la nebunie jocul, dar exista cateva lucruri care mi-au limitat experienta. Doua sloturi drept consecinta n-am jucat decat cu machinegun si sniper pentru long range si close combat. Ca urmare varietatea armelor a fost cam degeaba, n-am fost motivat sa folosesc altele. Vigors trebuiau sa fie mult mai cool, sunt foarte asemanatoare ca mecanica in unul doua cazuri e mai interesant dar in rest posesie si atac. Art direction-ul e exceptional game design-ul nu e la acelasi nivel.
That escalated quickly - e simplu unora le place altora nu, e normal firesc si sanatos sa fie asa. Atata timp cat ceva nu imi afecteaza experienta mea, ma doare la bascheti ca altii au o experienta mai hard core sau casual, e treaba lor, au dat banu, au dreptul la o experienta conforma cu nivelul lor de implicare, e ca si cum ai spune ca la scoala nota minima de promovare nu e 5 ci 10 fiecare are un nivel diferit de implicare in orice sarcina
That escalated quickly - e simplu unora le place altora nu, e normal firesc si sanatos sa fie asa. Atata timp cat ceva nu imi afecteaza experienta mea, ma doare la bascheti ca altii au o experienta mai hard core sau casual, e treaba lor, au dat banu, au dreptul la o experienta conforma cu nivelul lor de implicare, e ca si cum ai spune ca la scoala nota minima de promovare nu e 5 ci 10 fiecare are un nivel diferit de implicare in orice sarcina
Raspunsurile sunt usor de gasit.
Trebuie doar sa pui intrebarea potrivita.
Fetele vor converatie placuta. Baietii vor *ahem**cough**cough*
Ne mai miram ca nu ne intelegem unii pe altii?
Trebuie doar sa pui intrebarea potrivita.
Fetele vor converatie placuta. Baietii vor *ahem**cough**cough*
Ne mai miram ca nu ne intelegem unii pe altii?