28-08-2008, 09:11 AM
Si mie mi s-a intamplat faza cu imaginile, doar ca eu aveam in post. Aveam 10, deci exact cat era limita. Si am fost nevoita sa dau un edit, caci uitasem sa scriu ceva. Si cand sa-mi intre postul reeditat, imi apare faza ca sunt 11 imagini si se accepta numai 10. Deci le numarasem. Erau 10 in cap Si mi s-a intamplat de mai multe ori faza.
Ah, si de cealalta eroare, si mie-mi apar cateva de genul "Too few arguments on line ..." si un link inainte cu "/cedik" prin el [iar faza ar fi ca eu postam raspunsuri destul de mari, deci nu era din cauza mea xD ] deci aia ar fi ca sunt posturi prea mici [de-obicei imi apar la "guess the anime screen-shot" iar ieri mi-a aparut la "manele in engleza" ]
Ah, si de cealalta eroare, si mie-mi apar cateva de genul "Too few arguments on line ..." si un link inainte cu "/cedik" prin el [iar faza ar fi ca eu postam raspunsuri destul de mari, deci nu era din cauza mea xD ] deci aia ar fi ca sunt posturi prea mici [de-obicei imi apar la "guess the anime screen-shot" iar ieri mi-a aparut la "manele in engleza" ]