20-04-2013, 06:42 PM
Bluza albastra, nu am alergie, dar am ochii caprui. Stiu de Fak si apreciez trollingul de calitate. The cheap one i find retarded.
^ Esti cea mai tanara din echipa si te intelegi exceptional cu Syryus
. Te ocupi de concursuri si in general posturile tale sunt mai mult sau mai putin un haos
Ai avut o iubire virtuala cu Costica 
< in durere. Eu si sportul trebuie sa ne imprietenim mai bine pentru ca daca ne vedem asa rar ca pana acum o sa ma simt maltratat in continuare dupa fiecare intalnire
v Esti o tipa. Esti genul care ar prefera sa viziteze Japonia dar nu sa locuiasca acolo. Te bucuri ca second winter has ended si abia astepti sa treci la pantaloni scurti/fusta. Preferi ceai fata de cafea cu miere fata de zahar
^ Esti cea mai tanara din echipa si te intelegi exceptional cu Syryus

< in durere. Eu si sportul trebuie sa ne imprietenim mai bine pentru ca daca ne vedem asa rar ca pana acum o sa ma simt maltratat in continuare dupa fiecare intalnire
v Esti o tipa. Esti genul care ar prefera sa viziteze Japonia dar nu sa locuiasca acolo. Te bucuri ca second winter has ended si abia astepti sa treci la pantaloni scurti/fusta. Preferi ceai fata de cafea cu miere fata de zahar