19-04-2013, 04:21 PM
Am avut un papagal pe nume Tuitti, nume de cod onii-chan. Un adevarat luptator, care a trait aproape 11 ani si a facut ca sufrageria sa semene cu un shweitzer. Perusul verde cu galben si solzisori negrii pe spate.
Al 2-lea papagal a fost Duke, un marathonist, asemanator cu primul, care a murit storcit, fiindca alerga prea mult prin casa.
Iar ultimul, minunatul meu Tony (primul nume Loki), un perus cu multiple nuante de albastru cu alb si solzisori pe spate. Camaradul meu cinefil, care reuseste sa vada filmul, oricat m-asi chinui eu sa mut ecranul. Ii place sa stea in cusca cu susul in jos, ca Batman si ii place sa stea ingrozitor de mult pe lustra si sa imi orneze masa.
O casa a papagalilor.
Al 2-lea papagal a fost Duke, un marathonist, asemanator cu primul, care a murit storcit, fiindca alerga prea mult prin casa.
Iar ultimul, minunatul meu Tony (primul nume Loki), un perus cu multiple nuante de albastru cu alb si solzisori pe spate. Camaradul meu cinefil, care reuseste sa vada filmul, oricat m-asi chinui eu sa mut ecranul. Ii place sa stea in cusca cu susul in jos, ca Batman si ii place sa stea ingrozitor de mult pe lustra si sa imi orneze masa.
O casa a papagalilor.

![[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]](http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/311/7/b/syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif)
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�