19-04-2013, 09:41 AM
Try Romanian, kids. Serios, nu vreau sa supar pe nimeni, dar uneori ce scrieti p-acolo suna exact ca Google Translate.
Mood: Stresata. Cam depasita de situatie as zice.
Status: Mda, facem scoala sambata. Mai trebuie si sa fiu undeva dimineata, probabil n-o sa ajung acasa de la 9 pana la 19. Fascinant.
Mananc: Ciocolata din aia editie limitata de la Milka, aia care nu e nici cu Oreo, nici cu bomboane.
Beau: Borsec. Au facut ai mei nu stiu ce la filtrul de apa si acum e plina de clor.
Sunt imbracata in: Pijamale asortate cu patul.
Ascult: Oamenii asculta chestii la ora asta?
Privesc: Telefonul, pe mine in oglinda, etc.
Status messenger: Nu-s pe mess.
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: Un veac de singuratate, mai am putin si am ramas in urma cu challengeul de pe Goodreads, abia astept s-o termin.
Ma gandesc la: Concursul de sambata dimineata pentru care m-am pregatit 0, orele de sambata dupa-amiaza, durerea de cap din cauza careia a trebuit sa ma culc la 11 aseara.
Dating: In mintea mea sunt singura.
Doresc: Timp liber si chef.
Iubesc pe: Blanket, Dada, Chuck, Mich.
Nervoasa pe: Diriga.
Urasc pe: ISJ.
Imi lipseste: Atmosfera de la ONM.
Abia astept sa: Termin cu toate prostiile astea; sa treaca lunile mai si iunie, care vor fi pline de alte prostii; sa reusesc sa scriu la o viteza acceptabila; sa apuc si eu sa ajung odata si-odata la un Comic Con sau ceva echivalent; sa aflu naibii daca intru la liceul la care vreau si cam atat.
Mood: Stresata. Cam depasita de situatie as zice.
Status: Mda, facem scoala sambata. Mai trebuie si sa fiu undeva dimineata, probabil n-o sa ajung acasa de la 9 pana la 19. Fascinant.
Mananc: Ciocolata din aia editie limitata de la Milka, aia care nu e nici cu Oreo, nici cu bomboane.
Beau: Borsec. Au facut ai mei nu stiu ce la filtrul de apa si acum e plina de clor.
Sunt imbracata in: Pijamale asortate cu patul.
Ascult: Oamenii asculta chestii la ora asta?
Privesc: Telefonul, pe mine in oglinda, etc.
Status messenger: Nu-s pe mess.
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: Un veac de singuratate, mai am putin si am ramas in urma cu challengeul de pe Goodreads, abia astept s-o termin.
Ma gandesc la: Concursul de sambata dimineata pentru care m-am pregatit 0, orele de sambata dupa-amiaza, durerea de cap din cauza careia a trebuit sa ma culc la 11 aseara.
Dating: In mintea mea sunt singura.
Doresc: Timp liber si chef.
Iubesc pe: Blanket, Dada, Chuck, Mich.
Nervoasa pe: Diriga.
Urasc pe: ISJ.
Imi lipseste: Atmosfera de la ONM.
Abia astept sa: Termin cu toate prostiile astea; sa treaca lunile mai si iunie, care vor fi pline de alte prostii; sa reusesc sa scriu la o viteza acceptabila; sa apuc si eu sa ajung odata si-odata la un Comic Con sau ceva echivalent; sa aflu naibii daca intru la liceul la care vreau si cam atat.