19-04-2013, 12:02 AM
@tzahranul - vai cat urasc AKIMBO ! Urasc functia aia cu o pasiune greu de egalat.Stii ce ma deranjeaza cel mai mult in Blops II ? I can`t camp ! Hartile sunt pline de iepurasi in SMG-uri.Si mie imi place sa folosesc sniper weapons.[ momentan joc sniper elite v2 in multiplayer si e superb. si iti garantez ca peste 95% din jucatorii de cod si in special de blops ar injura caracteristic si ar iesi instant de pe orice server.] Si nu veni sa`mi spui de quick scope, cuz that is just bull.
Pana la urma jocurile astea incearca sa simuleze un razboi [ aici battlefield egaleaza CoD`ul ] .
Dar asta e , astept cu nerabdare CoD Ghost, care o sa fie facut de Infinity Ward.Iar chestia asta ma bucura enorm.
ON-Topic :
- Am inceput sa butonez din nou Batman Arkham City.I love this game ! Si mi`e teama ca urmatorul [ arkham origins ] o sa fie un shite... [ alt developer ]
Pana la urma jocurile astea incearca sa simuleze un razboi [ aici battlefield egaleaza CoD`ul ] .
Dar asta e , astept cu nerabdare CoD Ghost, care o sa fie facut de Infinity Ward.Iar chestia asta ma bucura enorm.
ON-Topic :
- Am inceput sa butonez din nou Batman Arkham City.I love this game ! Si mi`e teama ca urmatorul [ arkham origins ] o sa fie un shite... [ alt developer ]
My armor is CONTEMPT! My shield is DISGUST ! My sword is HATRED !
Let none survive ! No pity ! No remorse ! No fear !
Let none survive ! No pity ! No remorse ! No fear !