15-04-2013, 01:45 PM
(Ultima modificare: 16-04-2013, 01:45 PM {2} de ohaio_angel.)
Am revenit....si nu am scris asta..nu-mi amintesc sa fi scris..in fine, am sa incerc sa te lamuresc...Mai pe scurt ma asteptam ca in capitolul 4 sa fi scris doar Alexei p.o.v sau Shin p.o.v , cred ca ai altceva in minte deci nu mai am ce aduga pentru ca si eu am ramas la fel de confuza @_@.....
Uuuui..capitolul 5..poi sa vedem ce greseluta am vazut :D
Lumina dispare iar totul e invaluit de intuneric. :
Lumina dispare , iar totul e invaluit de intuneric.
Cioburi imi patrunsera prin pielea facandu-ma sa scancesc. (este o greseala)
El continua sa se apropie , iar eu ma dadeam tot mai in spate.
Bun, acum pot sa zic ce a fot cu ultima parte?...O.o...Wow...am ramas fara cuvinte. Sti dupa niste detalii inutile a venit si suspansul. Mi-a parut rau pentru cei care au murit, la fel de mult cum as fi vrut sa fie evitata partea cu cimitirul, dar acum nu-mi mai apre rau pentru ca vampirul o aparut.
Acum mor de nerabdare sa aflu ce va mai urma.
Bafta la tastat
*hugs*
EDIT:
O da, nu am fost atenta, gomen ^^
Uuuui..capitolul 5..poi sa vedem ce greseluta am vazut :D
Lumina dispare iar totul e invaluit de intuneric. :
Lumina dispare , iar totul e invaluit de intuneric.
Cioburi imi patrunsera prin pielea facandu-ma sa scancesc. (este o greseala)
El continua sa se apropie , iar eu ma dadeam tot mai in spate.
Bun, acum pot sa zic ce a fot cu ultima parte?...O.o...Wow...am ramas fara cuvinte. Sti dupa niste detalii inutile a venit si suspansul. Mi-a parut rau pentru cei care au murit, la fel de mult cum as fi vrut sa fie evitata partea cu cimitirul, dar acum nu-mi mai apre rau pentru ca vampirul o aparut.
Acum mor de nerabdare sa aflu ce va mai urma.
Bafta la tastat
*hugs*
EDIT:
O da, nu am fost atenta, gomen ^^
![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”