14-04-2013, 07:25 PM
Am dat de trupa uitandu-ma la cateva AMV-uri cu Naruto s.a.m.d. Prima melodia de care devenisem obsedata a fost "Falling in the black", dupa care a fost "Whisper in the dark" (acum ambele melodii imi descriu sentimentele sumbre de adolescent).
Pot sa ridic in slavi capodopere ca si "Never surrender" (care mi-a alinat sufletul in atatea zile ploioase ) si "Monster".
E o trupa buna, dar care nu exceleaza de talent, insa in care ma pot regasi cate un pic. Nu e neaparat compatibila cu gustul meu, dar mi se pare "demna" de ascultat.
Pot sa ridic in slavi capodopere ca si "Never surrender" (care mi-a alinat sufletul in atatea zile ploioase ) si "Monster".
E o trupa buna, dar care nu exceleaza de talent, insa in care ma pot regasi cate un pic. Nu e neaparat compatibila cu gustul meu, dar mi se pare "demna" de ascultat.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2