13-04-2013, 10:03 PM
(Ultima modificare: 13-04-2013, 10:21 PM {2} de ayame_chan.)
Citat:Cel care imi displace insa in toata povestea era Takumi pentru ca o inseala pe Hachi, desi nu ar trebui(stiu ca partea cu inselatul nu e in anime dar de asta m-a facut sa nu il mai plac).
De curiozitate, pe Komatsu Nana (Hachi) o placi? Observ ca nu il placi pe Takumi pentru ca a inselat-o pe Hachi, dar nu a fost ea prima care l-a inselat pe Takumi? Vad foarte multi care ii plang de mila lui Hachi, de parca ea ar fi o sfanta sau ceva de genul.
Hachi - 1.a devenit amanta unui barbat insurat pe cand ea era inca in liceu. 2. s-a culcat cu shoji in secunda doi cand au devenit iubiti 3. s-a sarutat cu nobu cand ea era inca cu takumi i.e hachi a inselat prima. 4. s-a despartit de takumi ca sa fie impreuna cu nobu, deci nu a existat nici o perioada ca sa-si vindece inima ranita 5. s-a culcat cu nobu 24 de ore mai tarziu dupa despartirea de takumi.
Imi place de Hachi, nu-mi place de ceea ce a facut Takumi, dar nu ii plang de mila lui Hachi, si nici nu voi sari la beregata lui takumi. Hachi nu e diferita de takumi.
Citat:Si mai era o faza ca, atunci cand Nobu i-a atins mana lui Hachi in ultimul episod, ea avea doua inele, nu unul... hmm.
inelul cu piatra e inelul pe care i l-a cumparat takumi in ep 40+, iar cel de al doilea inel e o verigheta.
Citat:Hachi a ramas cu Takumi si a nascut fetita (desi iti da de gandit daca chiar a ramas cu el pentru ca pe fetita nu au m-ai numit-o Sachiko cum voiau)