Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Beyond Birthday

*evil laugh* Pentru fanii lui L (deci implicit a lui BB ),puteti citi Another Note: L.A. BB Murder Case aici :
http://www.scribd.com/doc/36556409/23615...urder-Case
"I'll give you the strawberry if you keep it secret" 4
Si urmeaza parerea mea: Daca esti fan a lui L esti fan BB sau cel putin asa se aplica la mine ... Ati incercat vreodata sa rezolvati un quiz pe net sa vedeti daca sunteti la fel de nebun ca BB ? Eu sunt 100% , deci no comment.My favourite character in all the story and the one that fits me best . 19
Ok...sunt momentan la inceput si pot sa spun ca m-a impresionat modul de relatare a lui Mello,atat de direct si de simplu de inteles chiar si pe engleza.Cel mai cute moment a fost cand Misora a inceput sa caute sub pat si a dat de ... o mana ! Da...intai te gandesti la un cadavru dupa care vine si adauga ca mai iasa o mana de sub pat.Nu stiu de ce dar m-am gandit direct la The Grudge...filmul acela cu fantoma care moare oribil si poarta ura celor care intra in casa ei.Cam asa ceva,doar ca in camera "lui". Deci prima impresie a fost probabil cea adevarata de "scary psycho killer with a creepy smile".That's so cute !!!
Nu stiu daca L banuia ceva cand a intrbat-o pe Misora "Is he cool?" sau de unde stia L ca a patra crima va avea loc peste inca ceva zile,dar sper ca apare Mello si ma lamureste.
"Beyond the limit!" cam atat se poate spune momentan.Pana acum este interesant,dar sper sa devina si mai interesant si inspaimantator,daca se poate.
Citesc de 4 ore si nu ma pot dezlipi de calculator.Il recomand toturor fanilor Death Note,iubitorilor de thriller si mistery si dupa ce termin cartea,mai las un comment...See ya soon!
[Imagine: ItachiSig.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Beyond Birthday - de Luzer - 20-07-2010, 07:53 PM
RE: Beyond Birthday - de Argenta - 20-07-2010, 08:13 PM
RE: Beyond Birthday - de Liar - 28-07-2011, 07:18 PM
RE: Beyond Birthday - de Mykoto - 11-04-2013, 10:00 PM
RE: Beyond Birthday - de Florence Iris Winter - 15-09-2015, 08:13 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)