11-04-2013, 04:23 PM
Preferintele mele... depind si de mod, dar intotdeauna un anime psihologic si horror e bine venit. In ultima perioada ma mai uit si la comedii/drama.
Iubesc anime-urile slice of life, cu drama ce te face sa plangi. Asta se aplica si la filme. In general, anime-urile care sunt palpitante, care nu baga o tona de mister, actiune sau romantism cat de ma faca sa vomit.
Iubesc, desemenea, cu toata inima genul yaoi. Dupa yuri nu ma dau in vant, nu ma atrag deloc astfel de anime-uri (am avut cateva tentative yuri acum un an si ceva, dar decizia m-a lasat rece din cauza prostiei ce o vedeam).
Iubesc anime-urile slice of life, cu drama ce te face sa plangi. Asta se aplica si la filme. In general, anime-urile care sunt palpitante, care nu baga o tona de mister, actiune sau romantism cat de ma faca sa vomit.
Iubesc, desemenea, cu toata inima genul yaoi. Dupa yuri nu ma dau in vant, nu ma atrag deloc astfel de anime-uri (am avut cateva tentative yuri acum un an si ceva, dar decizia m-a lasat rece din cauza prostiei ce o vedeam).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2