11-04-2013, 12:20 PM
Actualul-Deltora Quest- Un anime facut dupa seria mea preferata de carti. M-am apucat de el, pentru ca vreau sa vad sfarsitul, care inca nu a fost tradus in romana din 2008, asa ca m-am saturat sa astept si m-am apucat de anime. Inca un motiv este ca am vrut sa imi improspatez cunostiintele despre pietre, combinate cu mitologii si dictionare, pentru a ii ajuta si pe altii.
Ultimul- Haru wo Daiteita- Printre primele mele animeuri yaoi vazute in clasa a6a. Nu l-am inteles atunci, fiindca eram prea mica si mi s-a parut ceva fortat, dar acum chiar am inceput sa plang fiindca m-a impresionat.
Viitorul- Antique Bakery- Un anime satisfacator pentru o dependenta de prajituri si dulciuri ca mine, care contine si un strop de yaoi, mai multa drama, conflicte interioare si exterioare
Ultimul- Haru wo Daiteita- Printre primele mele animeuri yaoi vazute in clasa a6a. Nu l-am inteles atunci, fiindca eram prea mica si mi s-a parut ceva fortat, dar acum chiar am inceput sa plang fiindca m-a impresionat.
Viitorul- Antique Bakery- Un anime satisfacator pentru o dependenta de prajituri si dulciuri ca mine, care contine si un strop de yaoi, mai multa drama, conflicte interioare si exterioare
![[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]](http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/311/7/b/syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif)
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�