10-04-2013, 04:20 PM
Titlul mi-a atras atentia, dar nu intr-un fel pozitiv. "Paradoxul indragostirii" suna cam ciudat, nu cred ca indragostirii e cel mai bun termen, mai ales ca suna la fel ca majoritatea titlurilor de ficuri Sasu-Saku deja expirate. Eu zic sa te mai gandesti la el, mai ales ca ai potential. Din cauza lui si a primelor randuri era sa renunt sa mai citesc. Ideea e super-folosita, personalitatile lor la fel, doar ca felul in care ai scris face ca aceste lucruri sa nu fie deranjante. Chiar daca nu e cel mai "artistic" fic pe care l-am citit, modurile de expunere sunt folosite bine, in cantitati potrivite, fara sa faci din personajele tale protagonistii unei mega-drame. E o poveste despre doi adolescenti, dragoste, ura, bla, bla; nu e nevoie sa ii faci niste super filosofi cu o viata interioara complicata.
Mai pe scurt, ai facut bine. Stilul textului se potriveste cu povestea pe care o spui. Am doar doua sfaturi mici. Incearca sa faci cu asezarea textului cum ai facut la primul capitol, titlul centrat, scos in evidenta. Daca prezinti un continut frumos intr-o forma armonioasa o sa ii dai si mai multa valoare. Si inca un lucru important este originalitatea, incearca sa faci personajele sa treaca prin niste intamplari deosebite, si sa faci transformarea lor intr-un mod nou. Chiar daca ai scris bine, momentan pot deduce incotro se indreapta ficul caci au fost destule de genul acesta pe aici. Nu este prea greu si sunt sigura ca te poti ocupa de asta.
Bafta!
Mai pe scurt, ai facut bine. Stilul textului se potriveste cu povestea pe care o spui. Am doar doua sfaturi mici. Incearca sa faci cu asezarea textului cum ai facut la primul capitol, titlul centrat, scos in evidenta. Daca prezinti un continut frumos intr-o forma armonioasa o sa ii dai si mai multa valoare. Si inca un lucru important este originalitatea, incearca sa faci personajele sa treaca prin niste intamplari deosebite, si sa faci transformarea lor intr-un mod nou. Chiar daca ai scris bine, momentan pot deduce incotro se indreapta ficul caci au fost destule de genul acesta pe aici. Nu este prea greu si sunt sigura ca te poti ocupa de asta.
Bafta!