05-04-2013, 08:42 PM
~Capitolul 19~
~De la mandrie la depresie!~
In curtea scolii, Zane cu Lucy stateau pe trepte si povesteau. Zane nu avea paltonul pe el, iar restul hainelor ii erau rupte si jerpelite, avand si o barba deasa combinata cearcane puternice.
-Esti sigur de asta, Zane? (intreaba Lucy)
-Nu am fost mai sigur de ceva toata viata mea. (spune acesta)
-Dar nu poti face una ca asta! La asta te pricepi cel mai bine, asta este esenta ta. (spune Lucy)
-Asa credeam si eu dar se pare ca nu sunt destul de bun pentru asta. Ti-o spun pe scurt sa intelegi. Am terminat cu luptele, pentru totdeauna! (spune Zane)
-Nu pot sa stau si sa vad cum faci asa ceva. (spune Lucy)
-Atunci nu sta. Nimeni nu te obliga sa ramai cu mine.(spune Zane)
-Zane. (spune Lucy suparata)
Se apropie de Zane, Absalom cu Zancrow.
- A sosit? (intreaba Zane)
-Desi, cu mare durere in suflet sa pierd unul dintre cei mai buni elevi ai academiei....(spune Zancrow)
-Lasa sentimentalismele. Spune-mi doar daca s-a aprobat. (spune Zane)
-Ce sa se aprobe? (intreaba Lucy)
-Consiliul a discutat si cu totii au hotarat sa iti aprobe cererea de retragere din academie. De maine nu vei mai fi un elev al acestei academii. (spune Zancrow dandu-i o foaie lui Zane)
-Perfect!
-Ce? Zane nu poti face asta? De ce? (intreaba Lucy)
-Nu vad nici un rost sa raman aici daca nu mai lupt. (spune Zane)
-Nu pot sa cred! (spune Lucy)
-Obisnuieste.....(spune Zane, dar nu apuca sa termine ca Lucy ii da o palma, dupa care incepe sa fuga)
-Femeile astea! (spune Absalom fiind si el mirat de gestul lui Lucy)
Fara sa isi dea nimeni seama, Gregor pandea toata faza de dupa un colt al scolii.
Peste ceva timp, vestea ca Zane se retrage de la academie s-a raspandit in toata scoala, ma rog, aproape peste tot. Aron cu Roger si Vasto mergeau prin curte linistiti.
-Ce este prostia asta? (intreaba Aron tinand un caiet in mana)
-Cum ce este? Este oracolul meu. Cel mai incredibil oracol din lume si voi doi trebuie sa il completati. (spune Roger fericit)
-Nu, mersi! (spune Aron aruncand Oracolul)
-De ce? (intreaba Roger cu lacrimi in ochi)
-Sunt prea tampite intrebarile. (spune Aron)
-Unde vezi tu o intebare tampita? (intreaba Roger)
-Fara suparare dar si eu cred asta. Ce fel de intrebari sunt astea: "Ce sanse credeti ca am sa distrug lumea?", "Cum credeti ca ar trebui sa distrug lumea?", "Oare faptul ca nu mai vreau sa il ucid pe Vasto o sa ma incurce cu ceva la distrusul lumii?" (spune Vasto citind din oracol)
-Eu nu vad nimic in neregula cu ele. (spune Roger)
-Mai bine ai face un oracol cu intrebari normale. (spune Vasto)
-Cum ar fi? (intreaba Roger)
-Pai numele, varsta, culoarea preferata. (spune Vasto)
-Alte intrebari tampite. (spune Aron)
-Dupa parerea mea asta sunt intrebari tampite. Ce imi pasa mie ce culoare preferi tu? (spune Roger)
-Oh, nu intelegi! (spune Vasto dadu-si o palma)
Pe langa cei trei trec doi elevi care discuta despre Zane.
-Ai auzit ca Zane a facut o cerere ca sa plece de la academie? (intreaba studentul)
-Serios! Si a fost aprobara? (intreaba Celalat)
Auzind acestea, Aron se intoarce nervos la stundenti si il prinde de gat pe cel care a spus de Zane.
-Ce ai spus tu acolo? (intreaba Aron nervos)
-Ca Zane pleaca de la academie. (spune elevul speriat)
-Ce este gluma asta proasta? (intreaba Aron)
-Nu e nici o gluma. Cererea a fost aprobata azi dimineata. Te rog nu ma ranii! (spune elevul)
-La naiba! (spune Aron lasandu-l jos pe elev si incepand sa fuga)
-Aron, unde mergi? Nu ai completat oracolul! (striga Roger)
Aron se duce cu putere catre locul unde era Zane.
"Ce este cu prostia asta? Nu se poate ca el sa faca asa ceva" - isi spune Aron in gand
La un moment dat, in fata scolii, baiatul il intalneste pe Zane, care era cu spatele.
-Ce este cu toata mascarada asta cu plecatul? (intreaba Aron nervos)
-Tu ce cauti aici? Vezi-ti de propriile tale probleme. (spune Zane)
-Nu ma lua pe mine cu asta. Ce te-a apucat? (intreaba Aron)
-Daca nu pot sa fiu cel mai bun din lume la ceva, atunci nu mai are rost sa fac acel lucru. (spune Zane)
-Poftim?! Despre ce tot indrugi tu acolo? (intreaba Aron)
-Despre faptul ca nu sunt cel mai bun si asta este ceva ce eu nu imi pot permite. (spune Zane)
-Stai asa! E despre meciul cu Gregor? Ai pierdut odata si acum renunti? Cine naiba te crezi? (intreaba Aron)
-Lasa-ma in pace! Nu am chef de prezenta ta chiar acum. (spune Zane intorcandu-se si plecand)
-Nu imi vine sa cred ca te-am considerat rivalul meu anii astia. (spune Aron)
-Hmph! (spune Zane plecand)
-La naiba! (isi spune Aron)
-Zane este un tip mandru si dificil! (spune Gregor, aparand langa Aron)
-Gregor! (spune Aron)
-Vreau sa discut ceva cu tine. (spune Gregor)
-Ce? (intreaba Aron)
Mai incolo, Gregor si Aron s-au dus la o masuta din curte sa discute.
-Despre ce voiai sa vorbim? (intreaba Aron)
-Meciul cu Zane a fost unul dintre cele mai dure meciuri din viata mea. Am fost foarte aproape sa pierd acel meci dar in final, cu mult noroc, am reusit sa il bat. (spune Gregor)
-Nu inteleg. Unde vrei sa ajungi?
-Nu pot privii cum se pierde o valoare ca si Zane, dar mai ales cum se pierde din cauza mea. Este un spirit fighter extrem de puternic care ar putea fi lejer in Top 5 in clasamentul international, insa este foarte mandru. Este genul de om care pune mandria peste toate si daca se intampla sa o piarda o transforma in depresie. (spune Gregor)
-Inteleg! (spune Aron)
-Aron, vreau sa ma ajuti sa ii redam mandria inapoi lui Zane. Vreau sa il facem sa lupte din nou. (spune Gregor)
-Da, dar cum putem face asta? Mai devreme cand am incercat sa vorbesc cu el nici nu a vrut sa ma asculte. (spune Aron)
-Poate daca ma mai lupt inca odata cu el si il las sa castige.... (spune Gregor)
-Asta nu va functiona. (spune Lucy care apare din spate)
-Lucy! (se mira Aron)
-Zane e prea destept pentru a fi pacalit de un asemenea plan. Dupa meciul vostru a realizat ca nu te poate bate, mai ales in starea in care este acum. Daca ai face asta nu vei face nimic mai mult decat sa ii ranesti orgoliul. (explica fata)
-Asta vroiam sa spun si eu. (spune Aron)
-Scuza-ma, dar tu cine esti? Te-am vazut azi mai devreme cu Zane, dar nu stiam cine esti. (intreaba Gregor)
-Numele meu este Lucy si sunt o prietena de a lui Zane. (spune fata)
-Este ca un fel de majoreta personala a lui Zane. (spune Aron)
-Vezi cum vorbesti, maimutoiule! (se rosteste Lucy la Aron)
-Inteleg! Ma bucur sa te cunosc. (spune Gregor)
-Si cu ce fapt datoram aceasta vizita? (intreaba Aron)
-Nu suport sa il mai vad pe Zane asa. Vreau sa il fac sa lupte din nou si pentru asta exista doar o singura solutie. (spune Lucy)
-Suntem numai urechi. (spune Aron)
-Are nevoie de o lupta pana la moarte. Daca incercati sa il atacati si sa pierdeti nu o sa il faceti niciodata sa isi revina, dar daca il atacati cu tot ce aveti si il fortati, s-ar putea sa isi revina. (spune Lucy)
-Si care dintre noi il va ataca? (intreaba Gregor)
-Imi lasati mie onoarea asta? (intreaba Aron)
-Daca vrei tu. (spune Gregor)
-Va fi bine. Zane te-a batut de nenumarate ori in trecut. (spune Lucy)
-Doar de doua ori, insa am devenit ceva mai bun de la ultima lupta. Luptele astea cu gardienii chiar m-au facut sa evoluez. (spune Aron)
-Foarte bine. Sa punem planul in aplicare! (spune Lucy)
In fata portii academiei, de data asta barbierit, dar tot cu cearcane la ochi, statea Zane imbracat intr-un costum si cu sabia in spate, pregatit sa paraseasca academia.
-Deci chiar pleci? (intreaba Lucy aparand in spatele lui)
-Da. (spune Zane)
-Si ce vei face mai departe? (intreaba Lucy)
-Unchiul meu detine o banca intr-un oras la cativa kilometrii de aici. Cred ca am sa ma duc acolo. (spune Zane)
-Nu imi vine sa cred ce se petrece. Nu pot sa te vad plecand. (spune Lucy)
-Vreau sa iti dau ceva. (spune Zane)
-Ce? (intreaba Lucy)
Zane isi ia sabia in mana si i-o da lui Lucy.
-Sabia ta! Dar credeam ca este forte importanta pentru tine. (spune Lucy)
-Nu o sa imi mai foloseasca la nimic. (spune Zane)
Deodata poarta scolii se deschide, iar afara statea Aron in nijuu.
-Ce?!
-Ai doua variante Zane, lupti sau mori. Te asigur ca ambele iti vor aduce moartea, insa prima este ceva mai lenta. (spune Aron)
-Termina cu jocurile astea si da-te din calea mea. (spune Zane)
-Jocuri, huh?! (spune Aron facand un laido slah puternic asupra lui Zane, care il rateaza intentionat)
-La naiba! (spune Zane)
-Nimeni nu se joaca aici. Lovitura asta a fost ca sa te avertizez. A doua nu o voi mai rata. (spune Aron)
-Doar vezi-ti de treaba ta. Nu inteleg ce vrei de la mine. (spune Zane)
-Ce vreau de la tine? Acum vorbesti ca un ratat adevarat. Uita-te la tine, sa renunti la lupte pentru ca ai pierdut prima batalie. Cu totii pierdem. Asta nu este sfarsitul lumii. (spune Aron)
-Ce rost are sa fi ceva daca esti un pierzator? (spune Zane)
-Cu totii suntem pierzatori! (spune Aron nervos)
-Ce? (intreaba Zane)
Aron mai face un Laido Slash pe Zane, care de data asta este nimerit si aruncat in perete si grav ranit in zona bratului stang.
-Se pare ca a inceput. (spune Gregor)
-Da, sper doar ca asta sa mearga. (spune Lucy)
Zane isi revine si isi pune sabia in fata, semn ca e gata sa lupte.
-Deci te-ai decis sa lupti? (intreaba Aron)
-Daca nu este alta cale sa te fac sa pleci de acolo. (spune Zane)
-Sa te vad ce stii. (spune Aron)
Acesta il ataca cu toata puterea pe Zane cu sabia insa acesta bareaza de 2-3 ori apoi se apleaca si ii loveste picioarele lui Zane, facandu-l sa cada iar dupa ii mai da un picior si il arunca in zid.
-Credeam ca vei lupta serios, nu porcaria asta ce o faci acum. (spune Aron)
-Vrei lupta serioasa? I-a de aici! Fire Salamander! (spune Zane iar dragonul urias de foc se napusteste asupra lui Aron)
Dragonul de foc se duce catre Aron, dar acesta il opreste si il distruge usor cu sabia lui.
-Asta este Fire Salamander? Nu ma face sa rad. Un Fire Salamader adevarat mi-ar fi prajit fundul. (spune Aron)
-Cum este posibil! (se mira Zane)
-Wow! Chiar ca lupta pe viata si pe moarte! (se mira Lucy)
-Pai nu tu i-ai zis sa faca asta? (intreaba Gregor)
-Asta e farmecul luptelor. Daca pierzi trebuie sa devii mai puternic, doar asa poti evolua. Eu am pierdut de doua ori in fata ta si iata-ma aici, pregatit sa iti tabacesc fundul. Nu ma plang ca o fetita. (spune Aron)
"El, el are dreptate. A pierdut de doua ori si inca continua. In mod normal as spune ca e un ratat bun de nimic care incearca imposibilul, dar el chiar este mult mai puternic decat la ultima lupta. Nu il pot lasa sa ma bata." -gandeste Zane
-Deci ce vei face? (intreaba Aron)
Aron face Laido Slash pe Zane si il nimereste direct. Cand fumul dispare, Zane este nevatamat si incojurat de foc. Acesta plonjeaza din foc cu o viteza incredibila si face mai multi pumni de foc care se duc catre Aron.
-Se pare ca cineva si-a revenit! (spune Aron evitand pumnii)
-Zane, prinde asta! (spune Lucy aruncadu-i haina lui Zane, iar acesta o prinde si si-o imbraca)
-Ai avut dreptate. Chiar m-am comportat ca un las pentru o secunda, dar am sa ma asigur ca nu voi mai pierde niciodata, nici in fata ta si nici in fata lui Gregor. (spune Zane)
-Nu fi asa sigur! (sune Aron)
Sabia lui Aron incepe sa lumineze puternic pregtind sa faca Demon Bomb, iar Zane pregeteste un Fire Salamander.
-Demon Bomb! Sa te vad Zane!(spune Aron)
-Fire Salamader! (spune Zane)
Cele doua atacuri se ciocnesc si creeaza o explozie in urma careia luptatorii pierd controlul spiritelor si revin la normal.
-Atacurile s-au egalat unele pe celalalte. (spune Gregor)
-Zane, ti-ai revenit! (spune Lucy)
Cei doi raman fara energie si se uita unul la celalat.
-Se pare ca misiunea mea este gata. (spune Aron)
-Meciul acesta nu a fost serios. Data viitoare cand ne vom lupta nu vei scapa atat de usor. (spune Zane intinzand mana catre Aron)
-Mai vedem noi. (spune Aron dand si el mana)
Din departare vin Roger cu Vasto.
-Cei cu voi aici? (intreaba Aron)
-Am stat toata ziua cu Vasto ca sa facem un oracol nou, unul cu intrebari mai bune si vrem sa il completezi. (spune Roger)
-Va prezentam Magicul Oracol a lui Roger si Vasto! (spune Vasto scotand oracolul )
-Oracolele sunt o prostie. (spune Aron)
-Zane, tu vrei sa completezi in oracol? (intreaba Roger)
-Nu. (raspunde Zane)
Va continua in capitolul 20: "Incepe invazia!"
~De la mandrie la depresie!~
In curtea scolii, Zane cu Lucy stateau pe trepte si povesteau. Zane nu avea paltonul pe el, iar restul hainelor ii erau rupte si jerpelite, avand si o barba deasa combinata cearcane puternice.
-Esti sigur de asta, Zane? (intreaba Lucy)
-Nu am fost mai sigur de ceva toata viata mea. (spune acesta)
-Dar nu poti face una ca asta! La asta te pricepi cel mai bine, asta este esenta ta. (spune Lucy)
-Asa credeam si eu dar se pare ca nu sunt destul de bun pentru asta. Ti-o spun pe scurt sa intelegi. Am terminat cu luptele, pentru totdeauna! (spune Zane)
-Nu pot sa stau si sa vad cum faci asa ceva. (spune Lucy)
-Atunci nu sta. Nimeni nu te obliga sa ramai cu mine.(spune Zane)
-Zane. (spune Lucy suparata)
Se apropie de Zane, Absalom cu Zancrow.
- A sosit? (intreaba Zane)
-Desi, cu mare durere in suflet sa pierd unul dintre cei mai buni elevi ai academiei....(spune Zancrow)
-Lasa sentimentalismele. Spune-mi doar daca s-a aprobat. (spune Zane)
-Ce sa se aprobe? (intreaba Lucy)
-Consiliul a discutat si cu totii au hotarat sa iti aprobe cererea de retragere din academie. De maine nu vei mai fi un elev al acestei academii. (spune Zancrow dandu-i o foaie lui Zane)
-Perfect!
-Ce? Zane nu poti face asta? De ce? (intreaba Lucy)
-Nu vad nici un rost sa raman aici daca nu mai lupt. (spune Zane)
-Nu pot sa cred! (spune Lucy)
-Obisnuieste.....(spune Zane, dar nu apuca sa termine ca Lucy ii da o palma, dupa care incepe sa fuga)
-Femeile astea! (spune Absalom fiind si el mirat de gestul lui Lucy)
Fara sa isi dea nimeni seama, Gregor pandea toata faza de dupa un colt al scolii.
Peste ceva timp, vestea ca Zane se retrage de la academie s-a raspandit in toata scoala, ma rog, aproape peste tot. Aron cu Roger si Vasto mergeau prin curte linistiti.
-Ce este prostia asta? (intreaba Aron tinand un caiet in mana)
-Cum ce este? Este oracolul meu. Cel mai incredibil oracol din lume si voi doi trebuie sa il completati. (spune Roger fericit)
-Nu, mersi! (spune Aron aruncand Oracolul)
-De ce? (intreaba Roger cu lacrimi in ochi)
-Sunt prea tampite intrebarile. (spune Aron)
-Unde vezi tu o intebare tampita? (intreaba Roger)
-Fara suparare dar si eu cred asta. Ce fel de intrebari sunt astea: "Ce sanse credeti ca am sa distrug lumea?", "Cum credeti ca ar trebui sa distrug lumea?", "Oare faptul ca nu mai vreau sa il ucid pe Vasto o sa ma incurce cu ceva la distrusul lumii?" (spune Vasto citind din oracol)
-Eu nu vad nimic in neregula cu ele. (spune Roger)
-Mai bine ai face un oracol cu intrebari normale. (spune Vasto)
-Cum ar fi? (intreaba Roger)
-Pai numele, varsta, culoarea preferata. (spune Vasto)
-Alte intrebari tampite. (spune Aron)
-Dupa parerea mea asta sunt intrebari tampite. Ce imi pasa mie ce culoare preferi tu? (spune Roger)
-Oh, nu intelegi! (spune Vasto dadu-si o palma)
Pe langa cei trei trec doi elevi care discuta despre Zane.
-Ai auzit ca Zane a facut o cerere ca sa plece de la academie? (intreaba studentul)
-Serios! Si a fost aprobara? (intreaba Celalat)
Auzind acestea, Aron se intoarce nervos la stundenti si il prinde de gat pe cel care a spus de Zane.
-Ce ai spus tu acolo? (intreaba Aron nervos)
-Ca Zane pleaca de la academie. (spune elevul speriat)
-Ce este gluma asta proasta? (intreaba Aron)
-Nu e nici o gluma. Cererea a fost aprobata azi dimineata. Te rog nu ma ranii! (spune elevul)
-La naiba! (spune Aron lasandu-l jos pe elev si incepand sa fuga)
-Aron, unde mergi? Nu ai completat oracolul! (striga Roger)
Aron se duce cu putere catre locul unde era Zane.
"Ce este cu prostia asta? Nu se poate ca el sa faca asa ceva" - isi spune Aron in gand
La un moment dat, in fata scolii, baiatul il intalneste pe Zane, care era cu spatele.
-Ce este cu toata mascarada asta cu plecatul? (intreaba Aron nervos)
-Tu ce cauti aici? Vezi-ti de propriile tale probleme. (spune Zane)
-Nu ma lua pe mine cu asta. Ce te-a apucat? (intreaba Aron)
-Daca nu pot sa fiu cel mai bun din lume la ceva, atunci nu mai are rost sa fac acel lucru. (spune Zane)
-Poftim?! Despre ce tot indrugi tu acolo? (intreaba Aron)
-Despre faptul ca nu sunt cel mai bun si asta este ceva ce eu nu imi pot permite. (spune Zane)
-Stai asa! E despre meciul cu Gregor? Ai pierdut odata si acum renunti? Cine naiba te crezi? (intreaba Aron)
-Lasa-ma in pace! Nu am chef de prezenta ta chiar acum. (spune Zane intorcandu-se si plecand)
-Nu imi vine sa cred ca te-am considerat rivalul meu anii astia. (spune Aron)
-Hmph! (spune Zane plecand)
-La naiba! (isi spune Aron)
-Zane este un tip mandru si dificil! (spune Gregor, aparand langa Aron)
-Gregor! (spune Aron)
-Vreau sa discut ceva cu tine. (spune Gregor)
-Ce? (intreaba Aron)
Mai incolo, Gregor si Aron s-au dus la o masuta din curte sa discute.
-Despre ce voiai sa vorbim? (intreaba Aron)
-Meciul cu Zane a fost unul dintre cele mai dure meciuri din viata mea. Am fost foarte aproape sa pierd acel meci dar in final, cu mult noroc, am reusit sa il bat. (spune Gregor)
-Nu inteleg. Unde vrei sa ajungi?
-Nu pot privii cum se pierde o valoare ca si Zane, dar mai ales cum se pierde din cauza mea. Este un spirit fighter extrem de puternic care ar putea fi lejer in Top 5 in clasamentul international, insa este foarte mandru. Este genul de om care pune mandria peste toate si daca se intampla sa o piarda o transforma in depresie. (spune Gregor)
-Inteleg! (spune Aron)
-Aron, vreau sa ma ajuti sa ii redam mandria inapoi lui Zane. Vreau sa il facem sa lupte din nou. (spune Gregor)
-Da, dar cum putem face asta? Mai devreme cand am incercat sa vorbesc cu el nici nu a vrut sa ma asculte. (spune Aron)
-Poate daca ma mai lupt inca odata cu el si il las sa castige.... (spune Gregor)
-Asta nu va functiona. (spune Lucy care apare din spate)
-Lucy! (se mira Aron)
-Zane e prea destept pentru a fi pacalit de un asemenea plan. Dupa meciul vostru a realizat ca nu te poate bate, mai ales in starea in care este acum. Daca ai face asta nu vei face nimic mai mult decat sa ii ranesti orgoliul. (explica fata)
-Asta vroiam sa spun si eu. (spune Aron)
-Scuza-ma, dar tu cine esti? Te-am vazut azi mai devreme cu Zane, dar nu stiam cine esti. (intreaba Gregor)
-Numele meu este Lucy si sunt o prietena de a lui Zane. (spune fata)
-Este ca un fel de majoreta personala a lui Zane. (spune Aron)
-Vezi cum vorbesti, maimutoiule! (se rosteste Lucy la Aron)
-Inteleg! Ma bucur sa te cunosc. (spune Gregor)
-Si cu ce fapt datoram aceasta vizita? (intreaba Aron)
-Nu suport sa il mai vad pe Zane asa. Vreau sa il fac sa lupte din nou si pentru asta exista doar o singura solutie. (spune Lucy)
-Suntem numai urechi. (spune Aron)
-Are nevoie de o lupta pana la moarte. Daca incercati sa il atacati si sa pierdeti nu o sa il faceti niciodata sa isi revina, dar daca il atacati cu tot ce aveti si il fortati, s-ar putea sa isi revina. (spune Lucy)
-Si care dintre noi il va ataca? (intreaba Gregor)
-Imi lasati mie onoarea asta? (intreaba Aron)
-Daca vrei tu. (spune Gregor)
-Va fi bine. Zane te-a batut de nenumarate ori in trecut. (spune Lucy)
-Doar de doua ori, insa am devenit ceva mai bun de la ultima lupta. Luptele astea cu gardienii chiar m-au facut sa evoluez. (spune Aron)
-Foarte bine. Sa punem planul in aplicare! (spune Lucy)
In fata portii academiei, de data asta barbierit, dar tot cu cearcane la ochi, statea Zane imbracat intr-un costum si cu sabia in spate, pregatit sa paraseasca academia.
-Deci chiar pleci? (intreaba Lucy aparand in spatele lui)
-Da. (spune Zane)
-Si ce vei face mai departe? (intreaba Lucy)
-Unchiul meu detine o banca intr-un oras la cativa kilometrii de aici. Cred ca am sa ma duc acolo. (spune Zane)
-Nu imi vine sa cred ce se petrece. Nu pot sa te vad plecand. (spune Lucy)
-Vreau sa iti dau ceva. (spune Zane)
-Ce? (intreaba Lucy)
Zane isi ia sabia in mana si i-o da lui Lucy.
-Sabia ta! Dar credeam ca este forte importanta pentru tine. (spune Lucy)
-Nu o sa imi mai foloseasca la nimic. (spune Zane)
Deodata poarta scolii se deschide, iar afara statea Aron in nijuu.
-Ce?!
-Ai doua variante Zane, lupti sau mori. Te asigur ca ambele iti vor aduce moartea, insa prima este ceva mai lenta. (spune Aron)
-Termina cu jocurile astea si da-te din calea mea. (spune Zane)
-Jocuri, huh?! (spune Aron facand un laido slah puternic asupra lui Zane, care il rateaza intentionat)
-La naiba! (spune Zane)
-Nimeni nu se joaca aici. Lovitura asta a fost ca sa te avertizez. A doua nu o voi mai rata. (spune Aron)
-Doar vezi-ti de treaba ta. Nu inteleg ce vrei de la mine. (spune Zane)
-Ce vreau de la tine? Acum vorbesti ca un ratat adevarat. Uita-te la tine, sa renunti la lupte pentru ca ai pierdut prima batalie. Cu totii pierdem. Asta nu este sfarsitul lumii. (spune Aron)
-Ce rost are sa fi ceva daca esti un pierzator? (spune Zane)
-Cu totii suntem pierzatori! (spune Aron nervos)
-Ce? (intreaba Zane)
Aron mai face un Laido Slash pe Zane, care de data asta este nimerit si aruncat in perete si grav ranit in zona bratului stang.
-Se pare ca a inceput. (spune Gregor)
-Da, sper doar ca asta sa mearga. (spune Lucy)
Zane isi revine si isi pune sabia in fata, semn ca e gata sa lupte.
-Deci te-ai decis sa lupti? (intreaba Aron)
-Daca nu este alta cale sa te fac sa pleci de acolo. (spune Zane)
-Sa te vad ce stii. (spune Aron)
Acesta il ataca cu toata puterea pe Zane cu sabia insa acesta bareaza de 2-3 ori apoi se apleaca si ii loveste picioarele lui Zane, facandu-l sa cada iar dupa ii mai da un picior si il arunca in zid.
-Credeam ca vei lupta serios, nu porcaria asta ce o faci acum. (spune Aron)
-Vrei lupta serioasa? I-a de aici! Fire Salamander! (spune Zane iar dragonul urias de foc se napusteste asupra lui Aron)
Dragonul de foc se duce catre Aron, dar acesta il opreste si il distruge usor cu sabia lui.
-Asta este Fire Salamander? Nu ma face sa rad. Un Fire Salamader adevarat mi-ar fi prajit fundul. (spune Aron)
-Cum este posibil! (se mira Zane)
-Wow! Chiar ca lupta pe viata si pe moarte! (se mira Lucy)
-Pai nu tu i-ai zis sa faca asta? (intreaba Gregor)
-Asta e farmecul luptelor. Daca pierzi trebuie sa devii mai puternic, doar asa poti evolua. Eu am pierdut de doua ori in fata ta si iata-ma aici, pregatit sa iti tabacesc fundul. Nu ma plang ca o fetita. (spune Aron)
"El, el are dreptate. A pierdut de doua ori si inca continua. In mod normal as spune ca e un ratat bun de nimic care incearca imposibilul, dar el chiar este mult mai puternic decat la ultima lupta. Nu il pot lasa sa ma bata." -gandeste Zane
-Deci ce vei face? (intreaba Aron)
Aron face Laido Slash pe Zane si il nimereste direct. Cand fumul dispare, Zane este nevatamat si incojurat de foc. Acesta plonjeaza din foc cu o viteza incredibila si face mai multi pumni de foc care se duc catre Aron.
-Se pare ca cineva si-a revenit! (spune Aron evitand pumnii)
-Zane, prinde asta! (spune Lucy aruncadu-i haina lui Zane, iar acesta o prinde si si-o imbraca)
-Ai avut dreptate. Chiar m-am comportat ca un las pentru o secunda, dar am sa ma asigur ca nu voi mai pierde niciodata, nici in fata ta si nici in fata lui Gregor. (spune Zane)
-Nu fi asa sigur! (sune Aron)
Sabia lui Aron incepe sa lumineze puternic pregtind sa faca Demon Bomb, iar Zane pregeteste un Fire Salamander.
-Demon Bomb! Sa te vad Zane!(spune Aron)
-Fire Salamader! (spune Zane)
Cele doua atacuri se ciocnesc si creeaza o explozie in urma careia luptatorii pierd controlul spiritelor si revin la normal.
-Atacurile s-au egalat unele pe celalalte. (spune Gregor)
-Zane, ti-ai revenit! (spune Lucy)
Cei doi raman fara energie si se uita unul la celalat.
-Se pare ca misiunea mea este gata. (spune Aron)
-Meciul acesta nu a fost serios. Data viitoare cand ne vom lupta nu vei scapa atat de usor. (spune Zane intinzand mana catre Aron)
-Mai vedem noi. (spune Aron dand si el mana)
Din departare vin Roger cu Vasto.
-Cei cu voi aici? (intreaba Aron)
-Am stat toata ziua cu Vasto ca sa facem un oracol nou, unul cu intrebari mai bune si vrem sa il completezi. (spune Roger)
-Va prezentam Magicul Oracol a lui Roger si Vasto! (spune Vasto scotand oracolul )
-Oracolele sunt o prostie. (spune Aron)
-Zane, tu vrei sa completezi in oracol? (intreaba Roger)
-Nu. (raspunde Zane)
Va continua in capitolul 20: "Incepe invazia!"
Never Give Up!