Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Death Sweeper

Am inceput si terminat manga acum cateva minute. Am reusit doar sa gasesc primele 5 capitole (se pare ca e online), 6 o sa urmeze la tradus/etc. pe anumite site-uri.
Nu imi place de tip, personajul principal. Nu ii pasa de fratele sau, dar dupa ce moare incepe sa isi puna intrebari idioate si chestii, dupa care se alatura unui grup de oameni ce "spala dupa morti". Ca sa ce? Sa simta ca moartea fratelui sau e adevarata? Chiar nu am inteles si nici nu vad logica.
Chestia misto e ca te invata despre oameni atunci cand mor, cum li se lichefieaza carnea de pe ei si cum toata lumea moare intr-o buna zi (urat, rau, bun, frumos, idiot sau inteligent - moartea e singurul lucru ce il primim in egalitate).
Imi place mult de blond. Faza super tare a fost cand acea femeie se plangea de bani etc. si ala ii zice pretul pentru munca pe care a depus-o. 21
As dori sa vad cum evolueaza manga si relatia dintre cei doi. Doua personaje diferite, aproape total, curatand dupa cadavre.

/edit @DreamsKeeper, multam.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Death Sweeper - de Miauti - 26-03-2013, 06:02 PM
RE: Death Sweeper - de yaoi maniac - 05-04-2013, 08:24 PM
RE: Death Sweeper - de Miauti - 29-04-2013, 12:33 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)