04-04-2013, 09:27 PM
Ma enerveaza fosta colega de banca. Eu nu o pot suporta pe ea, ea nu ma poate suporta pe mine, asa ca suntem chit. Serios, nu inteleg cum am rezistat cu o fitoasa si zgarcita ca ea. Nervi de otel poate.
In general, am izbucniri nervoase si sunt destul de recalcitranta, insa sunt si o persoana mult prea calma cateodata. Dar sa nu insulti homosexualii sau sa faci discrimnari, fiindca o sa imi ies din minti si cum eu sunt cam cucu o sa incep sa ma iau cu tine in gura si poate si sa sar la bataie in mijlocul soselei (meh). Si ma scoate din sarite si URASC cand lumea se ia de prietenii mei.
Lista e lunga.
In general, am izbucniri nervoase si sunt destul de recalcitranta, insa sunt si o persoana mult prea calma cateodata. Dar sa nu insulti homosexualii sau sa faci discrimnari, fiindca o sa imi ies din minti si cum eu sunt cam cucu o sa incep sa ma iau cu tine in gura si poate si sa sar la bataie in mijlocul soselei (meh). Si ma scoate din sarite si URASC cand lumea se ia de prietenii mei.
Lista e lunga.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2