03-04-2013, 12:04 PM
OOOOooo..:))...Aron se lupta cu Boy, asta intampladu-se la festival, hai ca ii tare. Am ras...(nu ai cum sa nu razi cand iti imaginezi pe ei colanti stramti ca alea din filme, cu masti amuzante si pelerine ca super-eroii )
Anualele 1, poi se pare ca demonul il razbuna de cel care o fsot omorat de Aron, hhmmm, se pare ca tine la camaradul lui, eu ma asteptam la altceva....sa nu-i prea pese :))
In anualele 2 , bietul Gillian a fost arunca in aer ca echipa Racheta :)), la asta am ras ..., dar lupta dintre Boy si Aron tot penibila mi s-a aprut :)) , dar mi-a placut transformarea in nijuu a lui Boy, dragut, cu diamante...imi si imaginez cum arata...
Se pare ca monstrul l-o gasit pe Aron...
astept next-ul ^^
Anualele 1, poi se pare ca demonul il razbuna de cel care o fsot omorat de Aron, hhmmm, se pare ca tine la camaradul lui, eu ma asteptam la altceva....sa nu-i prea pese :))
In anualele 2 , bietul Gillian a fost arunca in aer ca echipa Racheta :)), la asta am ras ..., dar lupta dintre Boy si Aron tot penibila mi s-a aprut :)) , dar mi-a placut transformarea in nijuu a lui Boy, dragut, cu diamante...imi si imaginez cum arata...
Se pare ca monstrul l-o gasit pe Aron...
astept next-ul ^^
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”