30-03-2013, 12:32 PM
^ Da, am auzit si eu ceva asemanator. Episodu' n-are cine stie ce sens, dar finalul cu Batman cantand si Wonder Woman fredonand ca sa-l oftice pe Bruce a fost divin.
Mda, eu ma duc cu o prietena la EECC si am zis sa ne intalnim la mine ca sa mergem cu masina, pentru ca suntem niste lenese, dar mai ales ca ea nu a mai condus de prea mult timp si vreau sa-i dau masina putin, chiar daca nu prea mai am benzina. A zis ca intarzie ca a fost nu-stiu-unde aseara, "sper macar ca ai biletu' la tine", "oops, o sa intarzii mai mult". Yay.
Probabil o sa ajungem si noi...pe la 3-4.

Mda, eu ma duc cu o prietena la EECC si am zis sa ne intalnim la mine ca sa mergem cu masina, pentru ca suntem niste lenese, dar mai ales ca ea nu a mai condus de prea mult timp si vreau sa-i dau masina putin, chiar daca nu prea mai am benzina. A zis ca intarzie ca a fost nu-stiu-unde aseara, "sper macar ca ai biletu' la tine", "oops, o sa intarzii mai mult". Yay.
Probabil o sa ajungem si noi...pe la 3-4.

![[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif)