29-03-2013, 06:14 AM
Bine ai venit! Imi place descrierea ce ti-ai facut-o. Filme horror, adrenalina... uau, uau!
Iti place sa joci fotbal sau baschet?
Ce filme horror iti plac? (psihologice, cu mai multa actiune sange s.a.m.d.) Cele asiatice sau americane? (eu una le iubesc pe cele asiatice, dar am vreo doua filme de groaza americane ce doresc sa le vad)
Adepta manga sau anime?
Care e culoarea ta favorita?
Si mai am atatea intrebari, dar e de ajuns pentru acum. Iti urez o zi buna si o sedere placuta!
Zup e o comunitate draguta si in mare parte, prietenoasa.
In caz ca ai nelamuriri, poti intreba un moderator sau administrator. Si ei sunt de treaba (darnici sa ajute).
Iti place sa joci fotbal sau baschet?
Ce filme horror iti plac? (psihologice, cu mai multa actiune sange s.a.m.d.) Cele asiatice sau americane? (eu una le iubesc pe cele asiatice, dar am vreo doua filme de groaza americane ce doresc sa le vad)
Adepta manga sau anime?
Care e culoarea ta favorita?
Si mai am atatea intrebari, dar e de ajuns pentru acum. Iti urez o zi buna si o sedere placuta!
Zup e o comunitate draguta si in mare parte, prietenoasa.
In caz ca ai nelamuriri, poti intreba un moderator sau administrator. Si ei sunt de treaba (darnici sa ajute).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2