26-08-2008, 05:15 PM
Dis de dimineata Yume impreuna cu prietenii ei, hotarase sa paraseasca hanul si sa se indrepte spre urmatorul sat in cautarea celor 7 tablite. Anastasia decise ca va mai merge cu ele pentru o vreme, sperand ca va afla ceva legat de ea. Insa nici Yume, nici ea nu stiau ca exista o legatura intre parintii lor. Ajunsi in sat, zana o zari pe Shaliel. Le spuse celorlalti ca trebuie sa plece undeva si se vor reintalni la hanul din centru.
O urmari cu mare atentie pe Shaliel, fiecare miscare, fiecare gest, fiecare vorba. Inca nu uitase de misiunea primita de la consiliul batranilor si anume de-a o aduce pe Shaliel in Faylinn. Deodata toate amintirile despre locul natal ii coplesi constiinta, uitand de Shaliel.
'- Am pierdut-o pe Shaliel, trebuie sa ma grabesc altfel...'
Shaliel se afla in fata ei.
"-Ma bucur sa te cunosc Shaliel...Eu sunt Yume, ultima supravietuitoare din cetatea Faylinn"
O urmari cu mare atentie pe Shaliel, fiecare miscare, fiecare gest, fiecare vorba. Inca nu uitase de misiunea primita de la consiliul batranilor si anume de-a o aduce pe Shaliel in Faylinn. Deodata toate amintirile despre locul natal ii coplesi constiinta, uitand de Shaliel.
'- Am pierdut-o pe Shaliel, trebuie sa ma grabesc altfel...'
Shaliel se afla in fata ei.
"-Ma bucur sa te cunosc Shaliel...Eu sunt Yume, ultima supravietuitoare din cetatea Faylinn"