22-03-2013, 01:59 AM
Nu am organizat a doua editie din lipsa de activitate si interes general pe forum pentru asa ceva, m-am rugat mult, mult timp de concurenti si de juriu si finalmente a existat concursul. Si pana la urma cel mai mare fail a fost al meu, pentru ca am cazut intr-o gaura financiara si nu am reusit sa dau premiile dupa care mi-au blocat contul o luna jumate si cam de atunci inca nu am putut face nimic. O sa remediez asta pe la sfarsitul lui aprilie sper.
Daca isi permite careva sa ofere premiile eu nu sunt impotriva organizarii, nu trebuie sa fiu eu cea care o face atata timp cat sunt respectate regulile si pentru genul ales se deschide un topic de informare detaliat, asa cum exista unul pentru Fantasy.
Eu oricum o sa tin legatura cu Sy si oricine imi poate trimite emailuri. Nu PM-uri ca o sa le vad cel devreme peste o luna.
Daca isi permite careva sa ofere premiile eu nu sunt impotriva organizarii, nu trebuie sa fiu eu cea care o face atata timp cat sunt respectate regulile si pentru genul ales se deschide un topic de informare detaliat, asa cum exista unul pentru Fantasy.
Eu oricum o sa tin legatura cu Sy si oricine imi poate trimite emailuri. Nu PM-uri ca o sa le vad cel devreme peste o luna.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand