19-03-2013, 11:21 AM
Momentan is multumit de propriul telefon; dupa o perioada de chin de aproximativ 2 ani cu un Samsung Corby care, desi ma servea bine atunci cand aveam nevoie de ascultat muzica si cam atat, mergea incredibil de sacadat + un lag imens uneori la iesirea din diverse aplicatii (mai ales jocuri), am reusit sa-mi iau un Allview P5. Pictures here. Totodata am trecut si pe Android si ma bucur si de Wi-Fi >.>, ceea ce e superb. Imi place pentru ca merge usor si pentru ca e destept, pentru ca incap mult mai multe jocuri pe el si, in acelasi timp, sunt jocuri mult mai complexe si interesante. Ceea ce ma nemultumeste totusi e meniul muzical - basically designul lui, dar incetul cu incetul am inceput sa ma obisnuiesc si nu mai conteaza atat de tare.
Nu intentionez sa-l schimb in viitorul apropiat pentru ca se potriveste pentru ce am eu nevoie - conexiune la net cu aplicatii gen Y!M, Skype, Yahoo! Mail, Goodreads, Facebook, Gmail etc. + jocurile. Oricum, in trecut, inainte de astea 2 telefoane am avut Motorola. Primul o caramida Motorola si al doilea ceva mai evoluat.
Nu intentionez sa-l schimb in viitorul apropiat pentru ca se potriveste pentru ce am eu nevoie - conexiune la net cu aplicatii gen Y!M, Skype, Yahoo! Mail, Goodreads, Facebook, Gmail etc. + jocurile. Oricum, in trecut, inainte de astea 2 telefoane am avut Motorola. Primul o caramida Motorola si al doilea ceva mai evoluat.