18-03-2013, 11:35 PM
Aish... Yuudai, vulpe ce esti... Sunt asa... MANDRA~ Da, i-a spus-o! Si ce fata are... PP? * am uitat numele. :)) * Dar tot e vulpe. Miroase a vanat de aici si ii vad coada roscata ivindu-se pe sub hainele lui. So, nu ma pacaleste. Dar, totusi, imi place de el. As spune ca imi pare bine ca Masao a ramas in urma, dar nu e asa. Masao e exact opusul vulpii asteia. Oare cand se vor bate pentru PP? :-? Sper sa se lase cu sange. :>
Si iar sunt curioasa. Ar trebui sa incetezi sa mai faci asta. Esti o rea. Si sa aduci next-urile mai repede. Bine? ;;)
Now, ia si te pune pe scris si arata-mi ce mai face vulpita aia~ * de ce am impresia ca o sa-l "terorizeze" pe PP? * Ah, si, btw, PP... TREZESTE-TE. -.- E clar ca il placi pe asta, nu o mai fa pe durul. Du-te in bratele spionului * pentru ca stiu ca asta esti, Yuudai, smechere * si traiti fericiti.
Si iar sunt curioasa. Ar trebui sa incetezi sa mai faci asta. Esti o rea. Si sa aduci next-urile mai repede. Bine? ;;)
Now, ia si te pune pe scris si arata-mi ce mai face vulpita aia~ * de ce am impresia ca o sa-l "terorizeze" pe PP? * Ah, si, btw, PP... TREZESTE-TE. -.- E clar ca il placi pe asta, nu o mai fa pe durul. Du-te in bratele spionului * pentru ca stiu ca asta esti, Yuudai, smechere * si traiti fericiti.
Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
![[Imagine: 346l2lx.jpg]](http://oi60.tinypic.com/346l2lx.jpg)