18-03-2013, 06:28 PM
Nup, nu ma duc la CC pentru ca nu ma prea intereseaza (plus ca n-am bani in perioada asta de plimbat jumate de tara). Nu-s cine stie ce fan comics (Ok, am citit aproape tot ce se putea din X-men, Justice League si cateva DC comics, dar nu se pune. Is faine.) si prefer sa vad care e impresia despre prima editie si sa ma duc la anul daca e ok. Btw, invitatii actori = opium for the masses. Just sayin'.
?Nu stie unde sa gaseasca pe tastura semnul pentru sageata de jos, asa ca foloseste litera 'v' . Fumeaza, deci pute. E o fata. Are sani. Destule lucruri ghicite corect, nu?
<Astept sa cada din cer ceva care sa imi schimbe viata, pentru ca eu doar mi-o stric. Uit lucruri pe care le-am auzit sau despre care am vorbit. Din cauza asta prietenii pot sa-mi povesteasca de doua ori acelasi lucru si eu sa fiu la fel de surprins/entuziasmat. Ei sunt incantati, asa ca nu le spun ca uit doar lucrurile pe care le consider neinteresante.
?Are un caine pe care il iubeste. Si sani.
?Nu stie unde sa gaseasca pe tastura semnul pentru sageata de jos, asa ca foloseste litera 'v' . Fumeaza, deci pute. E o fata. Are sani. Destule lucruri ghicite corect, nu?
<Astept sa cada din cer ceva care sa imi schimbe viata, pentru ca eu doar mi-o stric. Uit lucruri pe care le-am auzit sau despre care am vorbit. Din cauza asta prietenii pot sa-mi povesteasca de doua ori acelasi lucru si eu sa fiu la fel de surprins/entuziasmat. Ei sunt incantati, asa ca nu le spun ca uit doar lucrurile pe care le consider neinteresante.
?Are un caine pe care il iubeste. Si sani.
![[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif)