Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Perks of Being a Wallflower (2012)

Oh, Perks. Nu o sa scriu asa dragut ca tine, dar e pacat sa las acest topic gol.

Departe de a se afla in top 10, cred nici in top 20 nu are loc, dar asta nu inseamna ca nu e un film bun. Consider ca orice adolescent tre' sa vada acest film, poate si din aceasta cauza nu imi intra in top, pentru ca am trecut de aceasta perioada...fizic.
Asa, revenind, Perks. Sparge moda filmelor cliseice despre liceu si arata un adevar, acela ca toti suntem fucked up, dar asta nu inseamna ca nu exista altii chiar mai rau decat noi si ca nu o sa ne gasim eventual un grup de care sa apartinem. Oricat de mult zici ca iti place singuratatea, de multe ori ai nevoie macar de o persoana care sa te inteleaga, sa te scoata din propria realitate.
Aici se regasesc multe replici ce descriu tocmai aceste stari, il arata pe Charlie, un personaj "atipic", cum incearca sa se integreze, dar el are o parte din noi toti.

Acum sa raspund la intrebarile tale.

"Care este personajul vostru preferat? De ce? "
Nu stiu. Toti 3 impreuna, pentru ca se completeaza.

"Care este scena voastra preferata din film? "
Cea din tunel. Nu stiu ce explicatie sa dau, efectiv mi s-a facut pielea de gaina si am simtit o eliberare, cum toata tensiunea din film a fost data la o parte.

"Va regasiti in vreun personaj din acest film? "
Ma regasesc in doua. Charlie si Patrick. Acasa, cand nu mai am factorii inconjuratori sa imi distraga atentia, am unele dintre sentimentele si gandurile exprimate de Charlie. Afara, in public, cu prietenii, sunt mai mult Patrick, incercand sa destind atmosfera prin glume si ironii, de multe ori chiar la adresa mea.

"De ce va place / de ce nu va place The Pers of Being a Wallflower? "
Imi place pentru ca e un film sincer ce exprima o realitate despre care se vorbeste prea putin.

Off: ma enevreaza codul la ceapa aia emoticon, semnul intrebarii + ghilimele.
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: The Perks of Being a Wallflower (2012) - de Batsy - 18-03-2013, 06:04 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)