Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ati schimba la sistemul educational romanesc?

#4
Citat:i. Nu sunt de acord cu religia in scoli. Sunt de acord cu materia "istoria religiilor" si aceasta predata doar un an, maxim 2, in clasele primare. Nu cred ca are rost sa argumentez

Nu vad ce problema reprezinta religia in scoala intr-un stat in care persoanele fara religie/atei/etc sunt sub un procent din populatie. Ca faci parte din procentul acela e total alta treaba, dar din cate stiu poti sa scapi de religie printr-o cerere, deci ma intreb unde e deranjul?
As avea insa alta obiectie referitoare la cum decurge treaba acum: profesorii de religie sa stie sa predea orice religie si da, religia sa fie ceva mai apropiata de istoria religiilor. Opinia mea e ca daca o religie e proasta, copilul n-o sa stie asta fara s-o studieze. Chiar daca sunt sustinator al ortodoxiei, vreau ca stupizeniile de religii precum islamul sau hinduismul sa fie prezentate la ora exact asa cum sunt ele. Faptul ca majoritatea profesorilor din ziua de azi stiu doar crestinismul si nici pe acela bine (ca daca l-ar sti bine ar fi ceva) ma intristeaza profund.
La urma urmei, religia e un factor extrem de important al societatii umane si trebuie studiat, pentru ca te lovesti de ea peste tot, vrei - nu vrei.

'nough said, back to my php.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Ce ati schimba la sistemul educational romanesc? - de Syryus - 16-03-2013, 10:57 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)