14-03-2013, 09:29 PM
Uuuaaa.... ma dai gata cu fiecare fraza de la inceput si wow la partea de sfarsit. Hmm pur si simplu iubesc felul tau de a scrie si foarte mult chimia dintre cei doi. Eric...esti un scump. Ce dragut ca acum il vrea. Ceea ce spunea despre el inainte sa-l cunoasca, cat de cat erau pur si simplu doar niste cuvinte care nu aveau nici o semnificatie. Asta era teama de a-l cunoaste. Cred. Sper ca am dreptate.
In fine. Mi s-a parut foarte dulce momentul cand Eduard a inceput sa cante si lui Eric ia placut. Foarte dragut. Si, nu? Ca vreau next-ul cat mai repede, da?...Da?...;)) Vreau sa stiu daca ii va deranja cineva momentul ''eroic'' celor doi :))
In fine. Mi s-a parut foarte dulce momentul cand Eduard a inceput sa cante si lui Eric ia placut. Foarte dragut. Si, nu? Ca vreau next-ul cat mai repede, da?...Da?...;)) Vreau sa stiu daca ii va deranja cineva momentul ''eroic'' celor doi :))
![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”