08-03-2013, 04:18 PM
Azi am fost foarte enervat de infuzia de prostime din centru. Se vede ca toti au inceput week-endul mai devreme si cum faleza e la moda, o freaca dintr-un capat in altul. Ironic, am ajuns la o bere cu niste prietene, erau la o masa in localul in care intrasem sa-mi incarc laptopul. Nu le-am zis la multi ani, mi se pare sadic. Nu i-am zis nici maica-mii de altfel, desi ii iau in fiecare an ceva e mai mult din inertie decat ca as vrea.
I-am dat unei tipe de la Kaufland o mini-Milka in schimb, pentru ca mi-a tinut laptopul la bagaje desi era cam speriata ca are valoare mare si eu nu mai treceam pe la case.
PS: m-am simtit foarte insultat cand o tipa de la mate-info, vazand ca editez un script, m-a intrebat cum de stiu html. Nu de alta, dar acolo erau html, php, javascript si css.
I-am dat unei tipe de la Kaufland o mini-Milka in schimb, pentru ca mi-a tinut laptopul la bagaje desi era cam speriata ca are valoare mare si eu nu mai treceam pe la case.
PS: m-am simtit foarte insultat cand o tipa de la mate-info, vazand ca editez un script, m-a intrebat cum de stiu html. Nu de alta, dar acolo erau html, php, javascript si css.