26-02-2013, 02:06 PM
Defapt, am dat cu nasul in tocul de la usa cand m-am ridicat brusc, apoi cu arcada in scaun, apoi la o frana brusca ZBOARA CARTOFULE ZBOARA prin masina [duminica eu adunam cartofii cand am oprit la benzinarie], doar sucul meu a supravietuit in mod miraculos [mircea salvatorul de sucuri! lol] si un admin era "mushrooms" topita toata la telefon...
Ikea? EU de ce n-am fost la Ikea? Acuma vreau chiftelute -.- Stiu ce mananc diseara CHIFTELUTE!!!
Pentru un moment am crezut ca zici de alalalt "vreau sa-l calc pe fata" LOL.
Mi-am adus aminte inca una: un user vroia extrem de mult sa ii ceara scuze unei admin care tot sunase cu o zi inainte [doar telefonul ei suna, restul casuta vocala ], si se vad si se prezinta si toate bune... si de abia a doua zi acel user a realizat ca defapt s-a intalnit cu adminul si nu cu alt user...
Ikea? EU de ce n-am fost la Ikea? Acuma vreau chiftelute -.- Stiu ce mananc diseara CHIFTELUTE!!!
Pentru un moment am crezut ca zici de alalalt "vreau sa-l calc pe fata" LOL.
Mi-am adus aminte inca una: un user vroia extrem de mult sa ii ceara scuze unei admin care tot sunase cu o zi inainte [doar telefonul ei suna, restul casuta vocala ], si se vad si se prezinta si toate bune... si de abia a doua zi acel user a realizat ca defapt s-a intalnit cu adminul si nu cu alt user...