23-02-2013, 09:37 PM
[font=Courier][b][i] Wow...[color=#000000]Deci ce pune la cale tipul asta? Profesor de filologie? cum sa nu! Pai pentru inceput cum a spus si Lain, in primul capitol ai cam incurcat-o, dar nu-ti face griji! Nici eu nu sunt mai buna. Imi place ideea ficului mai ales ca eu sunt pasionata de arta. Ador sa desenez!
Hm...ultimul capitol a fost destul de interesant. Bietul Eric (ador numele apropo). Ma intreb daca asta nu e decat un test. Poate Josh l-a pus pe filozof sa-l testeze...sau poate nu! Poate Einstein asta nu e decat un pervers. Cert e ca nu il suport!
Spor la scris si hai cu nextul XD Repede ca imbatranesc aici, imi zboara si Death note-ul din mana ! XD
Hm...ultimul capitol a fost destul de interesant. Bietul Eric (ador numele apropo). Ma intreb daca asta nu e decat un test. Poate Josh l-a pus pe filozof sa-l testeze...sau poate nu! Poate Einstein asta nu e decat un pervers. Cert e ca nu il suport!
Spor la scris si hai cu nextul XD Repede ca imbatranesc aici, imi zboara si Death note-ul din mana ! XD
![[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif)
Stalk me, bite me and kill me with your love ~