16-02-2013, 10:11 PM
1. Un defect de caracter care ti se pare incantator la cei din jur. [spre exemplu, eu ma trezesc atrasa in mod inexplicabil de cele mai incapatanate specimene umane posibile.]
Mi se par incantatori oamenii care nu au orgoliu. Oamenii aceia care pe care poti sa-i calci in picioare, iar ei sa nu se supere deloc.
2. Care e bautura ta preferata?
Sucul de visine/cirese. Are o culoare asemanatoare cu a sangelui, iar gustul e magnific.
3. Daca ai putea sa traiesti in orice univers fictiv, din orice carte/film/serial/anime, care ar fi acela si de ce?
As vrea sa traiesc in universul creat de Cassandra Clare in Instrumente Mortale. Plin de umbre, vampiri, varcolaci si alte creaturi.
Next:
1. Daca ai putea asculta o melodie la nesfarsit, care ar fi aceea?
2. Ai suferit vreodata intamplari nu tocmai explicabile?
Mi se par incantatori oamenii care nu au orgoliu. Oamenii aceia care pe care poti sa-i calci in picioare, iar ei sa nu se supere deloc.
2. Care e bautura ta preferata?
Sucul de visine/cirese. Are o culoare asemanatoare cu a sangelui, iar gustul e magnific.
3. Daca ai putea sa traiesti in orice univers fictiv, din orice carte/film/serial/anime, care ar fi acela si de ce?
As vrea sa traiesc in universul creat de Cassandra Clare in Instrumente Mortale. Plin de umbre, vampiri, varcolaci si alte creaturi.
Next:
1. Daca ai putea asculta o melodie la nesfarsit, care ar fi aceea?
2. Ai suferit vreodata intamplari nu tocmai explicabile?
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.