Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

.salut

@Stormrage
-19 ani
-Si da ai ghicit , e unu din filmele mele preferate, chiar daca nu sunt foarte multumit de cum e realizat imi place ideea foarte mult si sunt de parere ca ar mai fi mers putin piperat cu inca cateva jumpscares

@Azazel
-nope , no wargames ;/
-I go by the ounce son , aint nobody got money fo that.
-Ce'mi priesti in functie de stare
-Dub , dubstep , dnb , grime , reggae , indie , ruoOOOOOOOCK ( chiar nu vreau sa intru in subcategorii ;'( too lazy fo that) and many more . Whats found to the ear me likes.
-Tu judeci ideea filmului din cauza viziunii regizoru' , asta o visat el ca trebuie vazut demonu' ala asa l'o facut , trebuie sa faca cumva sa fie vandut filmu' si asta a fost ideea lui , oricum demonu putea la fel de bine sa fie unu gen ala din Paranormal activity . 4
@Lia

-E numele care m'o rastignit sa mi'l pun cand jucam Counter Strike Source , intentionam sa il folosesc mai mult ca un nick fantoma dar s'o intamplat sa fiu acceptat intr'un clan din UK si mi'am petrecut un an intreg jucand in esl ;/ ptr ranking.
-Filme 10ulp Fiction , Fear and loathing in Las Vegas , Rocknrolla Directori de film :Guy Ritchie si Quentin Tarantino
[Imagine: 3a8TAAJ.gif?1]

Răspunsuri în acest subiect
.salut - de belial - 15-02-2013, 03:36 AM
RE: .salut - de Stormrage - 15-02-2013, 02:50 PM
RE: .salut - de Lia - 15-02-2013, 04:26 PM
RE: .salut - de Azazel - 15-02-2013, 02:55 PM
RE: .salut - de belial - 15-02-2013, 07:09 PM
RE: .salut - de Infinite - 15-02-2013, 10:03 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)