(08-02-2013, 08:24 PM)Infinite A scris: Hei Shiro! Bun venit ! ^.^ Sper sa te simti bine paici deeci n-am mai vazut atata lista de anime-uri o.o eu am doar vreo 120 in 4 ani cele 3 anime-uri si mie imi plac foarte mult in special clannad ^^. In caz ca nu-l sti/nu-l urmaresti uita-te la Kotoura-san (chiar daca nare cine stie ce grafica) dar e ongoing -_- lol nu stiu de ce, in ultimul timp il recomand cam des probabil pentru ca e cute^^.
Well...
Ce muzica asculti?
Ce filme/seriale iti plac?
Citesti carti? Ce fel de carti?
and...idk Nice to meet you! ^.^
Mersi Cum am spus mai inainte si eu sper acelasi lucru. Este bagat la "plan to watch list" Kotura-san. Insa eu am un obicei mai ciudat...nu urmaresc nimic din ce e on-going. Nu-mi place sa astept 1 saptamana pt 1 episod Prefer sa astept sa se termine si atunci il maratonez :3
Muzica?
Hmmm... Stereopony si Antic Cafe in mare parte.
Filme?
Horror please <3 E genul meu favorit
Carti obisnuiam candva...eram inebunit dupa tot ce era relatat de Shakespeare dar acum...nimic...doar animus
And same here.. Nice to meet you too! :3
We are all like fireworks. We climb, shine, and always go our separate ways and become further apart. But even if that time comes, let's not disappear like a firework, and continue to shine... forever.