27-01-2013, 05:06 PM
Tu, Sy, esti idiot ca de obicei pentru ca na, asta iti e meseria, sa fi teologul care nu accepta ca religia nu trebuia adusa in orice subiect si infipta oamenilor pe gat ca argument. De ce trebuie sa vin eu cu un contrargument? De cand e religia un argument solid si incontestabil?
Spare me the rest of the stupid details. Asa cum nefumatorii sunt deranjati cand cineva le fumeaza in fata si incearca continuu sa ii convinga sa fumeze (nu pe mine, eu deja o fac), asa sunt si eu deranjata cand cineva imi arunca in fata religia.
Si nu sunt atee, sunt agnostica, inca nu am gasit religia in care sa cred. Daca tot am crescut influentata macar am putut inlatura un element din ecuatia asta pe care sa-l decid singura. Sunt sigura ca sunt mult mai deschisa la minte ca cineva care a stat toata viata lui in acelasi loc.
I just have low pain tolerance for stupid bullshit.
Spare me the rest of the stupid details. Asa cum nefumatorii sunt deranjati cand cineva le fumeaza in fata si incearca continuu sa ii convinga sa fumeze (nu pe mine, eu deja o fac), asa sunt si eu deranjata cand cineva imi arunca in fata religia.
Si nu sunt atee, sunt agnostica, inca nu am gasit religia in care sa cred. Daca tot am crescut influentata macar am putut inlatura un element din ecuatia asta pe care sa-l decid singura. Sunt sigura ca sunt mult mai deschisa la minte ca cineva care a stat toata viata lui in acelasi loc.
I just have low pain tolerance for stupid bullshit.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand