25-01-2013, 12:31 AM
M-am apucat azi de Ane Doki, o manga destul de scurta si cam lame, relativ, fara cine stie ce mare esenta, dar e draguta in felul ei. Este de Kawashita Mizuki, autorul si a Ichigo 100%. Pare cam fortata si imi aduce aminte de nuvela fantastica, intr-un anumit fel, dar numai din punctul de vedere a reactiilor celor implicati - adica mult prea transante, aproape lipsite de emotie si fara a-si pune nicio intrebare. Kouta e singurul care e contrariat relativ la inceput de felul cum tipa intra in viata lui, dar si el pare cumva... imprudent. Tatal lui e cam dubios ca spune ca nu conteaza cine e, doar sa o asculte. Nu am ajuns foarte departe, deci o fi ceva cu el, dar momentan nu stiu... Pana la sfarsit clar o sa fie ceva, avand in vedere ca e romance; totusi, Kouta are 13 ani. Si la cum face Natsuki, ma indoiesc ca ar fi multumita cu unul ca el.
Oricum, e dulcica intr-un fel. (: Cred ca o sa o termin destul de curand - desigur, conteaza calitatea, nu cantitatea. Sper sa nu devina boring, pentru ca momentan nu m-a captivat prea tare, dar cand incep ceva, imi place sa si termin.
Oricum, e dulcica intr-un fel. (: Cred ca o sa o termin destul de curand - desigur, conteaza calitatea, nu cantitatea. Sper sa nu devina boring, pentru ca momentan nu m-a captivat prea tare, dar cand incep ceva, imi place sa si termin.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.