23-01-2013, 08:02 PM
(23-01-2013, 06:38 PM)Lia A scris: Draga fleet,
Sunt mai mult decat sigura ca nu avem nevoie de dictionar, iar in ciuda argumentelor tale destul de neimpresionante, istoria a facut in asa fel incat sa iti demonstreze ca homosexualitatea este destul de naturala din moment ce apare din antichitate. Desigur, o sa veniti cu replici in defavoarea acestui fapt declarand ca a dus la caderea Imperiului Roman sau mai stiu eu ce.
Wake up, dudes, we have more awful things that need cures like cancer, MSC, pox, Ebola, AIDS, Alzheimer's, diabetes, etc.
Oamenii sunt de prea putin timp pe pamant ca sa poata intelege ce e natural sau nu. Poate si cancerul e natural, e felul in care natura isi urmeaza cursul, scapand de vietatile astea mici si stricatoare care sunt oamenii. Spui ca homosexualitatea e in natura speciei umane? Dar oare ce stim noi despre comportamentul unei specii pe parcursul a mii de ani? Deviatiile comportamentale au existat mereu, desigur, iar inmultirea lor recenta datorita incurajarii acestui fenomen nu e o dovada ca sunt naturale. Spui ca animalele homosexuale apar si in natura? Desigur, fie ca alte exemple de comportamente deviante, fie ca mijloc de supravietuire/etc a speciei. Ori cred ca 18+