20-01-2013, 09:42 PM
Actualul: Incerc sa ma decid daca sa incep NGE sau Escaflowne, sau sa iau alta serie la nimereala de pe youtube. Ultimile doua dati am avut noroc. Cred ca o sa raman la Neon Genesis Evangelion, si asa nu am vazut un clasic de mult.
Ultimul: Well, ultimile doua, ca sa nu fiu seaca in raspunsuri. Isekkai no Seikishi Monogatari care e un mix de Harem, Comedy si Mecha; un fel de spin off de la Tenjou Tenge. Si cel terminat ieri care a fost Heroic Age, un mecha tare simpatic cu un final atipic si reusit.
Viitorul: De fapt viitoarele... Nu sunt sigura ce exact o sa aleg, dar poate o sa incerc FMA: Brotherhood, poate Terra e... sau ma mai uit la ceva episoade din Naruto: SP ca am ramas mult in urma.
Ultimul: Well, ultimile doua, ca sa nu fiu seaca in raspunsuri. Isekkai no Seikishi Monogatari care e un mix de Harem, Comedy si Mecha; un fel de spin off de la Tenjou Tenge. Si cel terminat ieri care a fost Heroic Age, un mecha tare simpatic cu un final atipic si reusit.
Viitorul: De fapt viitoarele... Nu sunt sigura ce exact o sa aleg, dar poate o sa incerc FMA: Brotherhood, poate Terra e... sau ma mai uit la ceva episoade din Naruto: SP ca am ramas mult in urma.
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand