20-01-2013, 12:58 AM
Au trecut un an, o luna si o zi de la ultimul capitol, daca m-am uitat bine:)). Iooooi Doamne, cat timp. Dar e bine ca ai adus capitolul asta minunat. Cand am vazut ca Sasuke a inceput sa fie paranoic eram ceva de genu': Ataaaat <3. Doar sti ca ma o problema cu happy-end`urile si m-am cam speriat cand totul era bine, dar de cum am citit acolo "Test de paternitate" stiam ca o sa se intample ceva. Ideea a fost geniaala. Mi-au placut gandurile confuze ale lui Sasuke si felul in care se contrazicea singur; cred ca daca eram in locul lui o omoram pe Sakura pana sa aflu rezultatele testului >:). Intr-un fel m-as fi bucurat ca Daisuke sa nu fie copilul lui Sasuke, ar fi pus-o pe Sakura intr-o lumina proasta, dar e bine si asa. Si ca tot veni vorba de Sakura, stiu ca poate suna ciudat avand in vedere ca in capitolul asta a fost vorba despre iubitul si copilul ei, dar am senzatia ca nu ai inclus-o suficient in actiune. Asa mi s-a parut. De ce l-ai facut asa un ticalos pe Naruto :(? Adica ma bucur ca se mai intampla si lucruri mai rele, dar de ce sa fie tocmai Naruto nemernicul? Cu ce a gresit el? :)) Cred ca deja te-ai plictisit de glumele mele proaste:)). Apropo, am vazut cateva greseli de tastare. Capitolul a fost lung si frumos. Ai fi putut lucra putin la aspect, dar merge si asa. Astept cu nerabdare capitolul urmator, care sper ca vine anu' asta:)). Ja neee ^_^
If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.