Hisagi Shuuhei aka Hisa-Hisa, Shuu-chan, Hisa-tan etc. De ce? Primul lucru pe care il ador la el este devotamenul sau si loialitatea sa fata de taichou (ma refer la Kensei, insa si lui Tousen i-a fost devotat pana in ultimul moment crezand inca in el). Chestia cu tatuajul m-a uimit. E curajos de mic, poate ezita putin insa stiu ca te poti baza pe el. Si-a salvat prietenii de mai multe ori. E foarte amuzat, dulce si adorabil. Faptul ca inca se teme de sabia lui ma inmoaie putin, insa, cineva care nu se teme de sabia sa nu o merita.
Cum spuneam, il ador pentru felul sau de a fi, pentru devotamentul sau si, nu in ultimul rand, pentru ca e adorabil
Nu-l pot scoate pe Kensei Muguruma aka Keny din ecuatie. Cu toate ca nu e ca Hisa-Hisa, il ador si pe el. E foarte puternic, l-a salvat pe Hisa-Hisa de spectru, e obsedat de zambete (ex. cand l-a obligat pe Hisa sa zambeasca cand era copil, desi era mai mult creepy). In ultimele episoade imi dovedeste ca nu e numai un nesimtit cum era mai mereu, ci chiar tine la baiatul a carei viata a salvat-o. Asta reprezinta mult pentru mine, mai ales dupa ce a facut Hisa cu tatuajul ala pe fata . Plus divizia pe care a ales-o.
PS: Keny si Hisa-Hisa vor fi impreuna 4ever acuuuum >.<!!
Cum spuneam, il ador pentru felul sau de a fi, pentru devotamentul sau si, nu in ultimul rand, pentru ca e adorabil
Nu-l pot scoate pe Kensei Muguruma aka Keny din ecuatie. Cu toate ca nu e ca Hisa-Hisa, il ador si pe el. E foarte puternic, l-a salvat pe Hisa-Hisa de spectru, e obsedat de zambete (ex. cand l-a obligat pe Hisa sa zambeasca cand era copil, desi era mai mult creepy). In ultimele episoade imi dovedeste ca nu e numai un nesimtit cum era mai mereu, ci chiar tine la baiatul a carei viata a salvat-o. Asta reprezinta mult pentru mine, mai ales dupa ce a facut Hisa cu tatuajul ala pe fata . Plus divizia pe care a ales-o.
PS: Keny si Hisa-Hisa vor fi impreuna 4ever acuuuum >.<!!
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.