14-01-2013, 09:30 PM
(Ultima modificare: 14-01-2013, 09:32 PM {2} de RosetteFoxy.)
In primul rand salut din nou!!! Ma bucur ca ai adus continuarea si merci ca m-ai anuntat scumpa. Soo a fost ....te las in suspans. Akio a prins tupeu, situatia se incinge. Brian, sincer ca intotdeauna, naiv, orb metaforic vorbind si sexos. Deci Brian e sincer, ii spune franc lui Akio, dar este naiv fiindca a crezut-o pe micuta vrajitoare. Pe bune, esti lord ce Dumnezeu, pacalit de o vrajitoare? Nu va da bine, presitigiul lui e pe culmi daca se afla. Orb, fiindca nu vede ca a gresit, inteleg ca l-a ferit pe Akio pentru o vreme de suferinta, dar totusi la privat de o viata libera si *normala*. Ce cauta Shaan in peisaj? Nu a distrus totul deja? Ce mai vrea de la firavul Akio, care ii salta inima cand il vede pe Brian? Ca tot veni vorba, Akio e topit dupa regele nostru, dar nu-si da seama sau nu vrea sa recunoasca. Stiu poate ma pripesc, dar stiu ca relatia lor vor avansa la sigur. Brian, unde Dumnezeu esti? Salveaza-l pe micut, ca de nu te jupoi cu pene cu tot!! >.<""""!!!
Sa trecem la partea a doua,
Gramatica e excelenta, nu am observat nici o greseala de tastare. Modul tau de expunere: descrierea . Ador stilul tau de a relasta tot ce se intampla. Dialogul, preferatul meu, pus mereu unde trebuie, unde este cu adevarat necesar. Dar sa nu faci greseala de a pune prea putin dialog, ar arata plictisitorsi inestetic penru cititor. In rest totul excelent! Nu am dubii, ai talent.
Soo ficul tau este *stralucitor* si foarte reusit. Ca intotdeauna te astept cu nextul. Succes la scris si anunta-ma. Kiss you
Sa trecem la partea a doua,
Gramatica e excelenta, nu am observat nici o greseala de tastare. Modul tau de expunere: descrierea . Ador stilul tau de a relasta tot ce se intampla. Dialogul, preferatul meu, pus mereu unde trebuie, unde este cu adevarat necesar. Dar sa nu faci greseala de a pune prea putin dialog, ar arata plictisitorsi inestetic penru cititor. In rest totul excelent! Nu am dubii, ai talent.
Soo ficul tau este *stralucitor* si foarte reusit. Ca intotdeauna te astept cu nextul. Succes la scris si anunta-ma. Kiss you
The world is different. Depends how each looks at the world ^ ^ I dare to look in colors ^ ^