Cred ca am sorbit cu placere fiecare cuvant pe care l-ai insirat, nu am clipit, nu am respirat, nu am facut nimic inafara de a fi atenta la tot ce se petrece in acel prolog, in acel prim capitol. Cred ca m-ai fermecat prin stilul tau atat de profund, da e profund, simple cuvinte, profunzime mare. Au fost cateva expresii care mi-au delectat ochii si mi-au fost infipte in inima ca sagetile. Nu stiu ce sa spun, decat ca e trist ca nu ai scris foarte mult, as fii stat ore intregi la calculator ca sa mai citesc.
Nu cred ca ai greseli, fiindca ai scris impecabil si foarte rafinat, frumos, incantator.
As putea incepe acum sa enumar cateva pasaje care m-au atras, dar mai bine nu o fac, sa ramana pentru mine, intiparite in al meu gand.
Povestea, consider eu ca o sa iasa super, caci pe mine de la primele randuri m-ai furat.
O sa inchei aici prin ati spune ca sunt nerabdatoare sa vad ce capitor frumos vei aduce si nu iti spun sa te grabesti, timpul sa fie de partea ta. Succes!
Nu cred ca ai greseli, fiindca ai scris impecabil si foarte rafinat, frumos, incantator.
As putea incepe acum sa enumar cateva pasaje care m-au atras, dar mai bine nu o fac, sa ramana pentru mine, intiparite in al meu gand.
Povestea, consider eu ca o sa iasa super, caci pe mine de la primele randuri m-ai furat.
O sa inchei aici prin ati spune ca sunt nerabdatoare sa vad ce capitor frumos vei aduce si nu iti spun sa te grabesti, timpul sa fie de partea ta. Succes!