Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Meet My Bloody King [2]

Capitolul 9
Kei PoV

Încep sa-l zgarii putin, cate putin. El îsi aseaya piciorul între ale mele, scot un geamat înfundat si ridic putin bazinul. Cum si-a dezlipit buzele de ale mele am inspirat adanc si l+am privit, afisand o explresie inocenta.
- Fii tu cel care conduce, altfel eu nu fac nim...nu m-a lasat sa continui, sa-mi termin propoziti si m-a sarutat.Îi simteam mana plimbandu-se pe pieptul meu, mi-a prins tricoul de guler si la sfasiat. Al doilea, oh Doamne, vroia sa-i fur garderoba ? N-am comentat si mi-am pus mainile pe pieptul lui în timp ce el îmi dezmierda gatul cu sarutari si muscaturi, fiecare din ce în ce mai tare, ultima facandu-m sa scot un scurt tipat, nu tare dar sigur auzit de el.
In imp ce cobora pe corpul meu, saruta orice mic locusor, facandu-ma sa scap gemete dupa gemete. Îmi dadu jos acei blugi albi în care adormisem si mi-a apasat usor zona intima, revenind în acelasi timp asupra buzelor mele. Era timid, continua încet, dar usor violent. Mi-a muscat buza inferioara, pana am simtit gustul de metal al sangelul... Mi-a strans fesele si m-a scapat de chilotii negrii pe care-i purtam.
- Ce rau es... nu am apucat sa-mi termin( a doua, oare avea de gand sa mma lase sa-mi termin ideile ? ), propozitia mea a fost continuata de un geamat cand unul dintre sfarcurile mele au fost prinse de dintii lui. O facea pe durul, sau nu, îmi placea la nebunie violenta lui ( da, sunt un ciudat ). El coborî pana la mandria mea, încercand sa-mi copie stilul, asa stangaci cum era însa ma facu sa ma eliberez mai repede decat credeam. Mi-am pus mainile pe umerii lui îndemnandu-l sa nu se mai tortureze. Nu a stat pe ganduri si m-a patruns odata si dureros. Am tipat scurt, si mi-am îmfipt unghiile în umerii sai. A început sa se miste încet, fiecare patrundere ma facea sa gem de placere, asa începator cum era, ma facea sa ma simt bine ( ceea ce era ciudat, mereu uram începatorii ) L-am îmbratisat strans si el m-a sarutat în timp ce ritmul lui crestea.Coborî pe gat, muscand cum putea orice loc, apoi îmi stranse cu putere fundul. Ne-am eliberat amandoi în acelasi timp, am cazut pe pat, traandu-l si le el la pieptul meu, dar nu înainte sa-i du un sarut. Trebuia sa nu adorm avea sa întarzie din nou din cauza mea si pe deasupra îmi trebuia si un dus... la naiba. L-am prifit lung, el pe mine, fara sa scoatem vreun cuvant. I-as fi spus ceva de tricou si de partea cu durerea dar parca mi-era sa nu-i stric dimineata cu mofturile mele. M-am ridicat usot, mi-am sprijinit corpul de perna si i-am mangaiat parul. Atipise... tah, si eu care doream sa plec... Capul lui roscat statea pe abdomenl meu, îmbratisandu-ma ca un copil... asa inocent. Am tras lenjeria patului peste el si am cascat. Nu m-am miscat vreo jumatate de ora, cat timp am adormit si eu putin, însa m-am trezit repede.
- Morcovel, trezirea, sa nu întarzii iar.. am spus zgaltaindu-l putin. Umerii lui erau rosii ( normal, la cat ma torturase , trebuia sa-i arat ca numai pe mine are voie sa ma trortureze asa ..sau macar sa-i dau impresia ca sunt al lui )
A mormait ceva si s-a sters la ochi însa si-a revenit imediat cum si-a dat seama ce moment al zilei era. M-a privit, usor rosu în obraji - da stiam ca aratam bine gol, si daca n avea sa-mi dea u tricou aveam de gand sa-l las fara moi cinci zile.
- Morcovel, eu cu ce ma îmbac ? Esti o beste, iar mi-ai rupt tricoul... am spus copilaros în timp ce el se ridica. si-a dus mana uma umarul stang, si simtind zgarieturile m-a privit. Ei, si ? si eu ramasesem cu semne ... vizibile.
- Îti dau eu unul.
Iar dorisem sa comentez dar mi-era frica sa n ma dea afara asa..neaaah, doar nu doream eu. Adica, cum putea sa ma dea pe mine afara ? L-am urmarit cu privirea, zambind ca um prost pana mi-a aruncat un tricou negru Era cam largut dar îmi placeau lucrurile largi. M-am ridicat sa-mi caut hainele si l-am privit pe Al, care rosise imediat. Am ras usor si mi-am uat chilotii pe mine si l-am îmbratisat pe Al, care se îmbracase si cu pantalonii.
- Saruta-ma. am spus si am închis ochii iar sarutul meu întarzia sa apara. Mi-am deschis ochii si l-am împins. Daca nu vrei, bine. Nici ca nu mai vin azi la sectie, am spus suparat... si chiar eram suparat, adica îl întelegeam ca e timid, dar nici chiar asa. M-am îmbracat fara sa-l mai bag în seama si m-am îmdreptatt carte usa. Nu, nu doream sa ma opreasca , chiar vroiam sa plec. M-am asezat pe prag sa ma încalt. Am ramas cateva secunde înghetat, de ce îmi pasa asa de mult de un sarut ? Nu, aiuram si oricum, de cand încpeusem sa stau cu el pierdusem vreo cinci clienti. La naiba de plan, deja ma saturarem. M-am ridicat si am privit în urma, am oftat si am iesit, trandind usa în urma mea. Facusem sex, ce naiba si n-am primit un sarut ? As fi mintit daca as fi spus ca nu-l mai vroiam, chiar mi-l doream dar plecasem si dupa cum i-am spus, eu la sectia n am sa ma mai duc.
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 17-08-2012, 01:28 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Lexxu - 17-08-2012, 04:09 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 23-08-2012, 01:55 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Chriss - 25-08-2012, 03:20 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 01-09-2012, 04:29 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 09-09-2012, 04:22 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Sushi - 09-09-2012, 09:24 PM