22-12-2012, 12:46 PM
In momentul de fata am uniforma, dar nu o port. Am facut-o din nou anul trecut si, deoarece s-a schimbat directoarea, a decis sa schimbe din culoarea portocalie in albastru fiindca multi credeau ca [,] culoarea uniformei e influentata de partid si directoarea vrea sa dovedeasca contrariul. Mi se pare aiurea pentru cei ce-s a 8-a sa ii puna sa isi faca iarasi uniforma. Nu am neaparat ceva impotriva uniformei, insa mi se pare aiurea ca un profesor sa te dea afara din scoala pentru ca nu o ai intr-o zi.. (adica pe bune, e iarna, se usuca greu uniforma). Siii alta chestie e materialul. Ok, tu, profesor, ma obligi sa dau 100-200 de lei pentru un cacat de uniforma, macar sacoul care ii si ala 80-90 de lei. Materialul e unul care imi provoaca mancarimi [nu ma irita, dar e enervant], e gros, te simti ca intr-un sac si chestii. Si, cum mai zicea cineva.. ok, port uniforma, mi se pare normal, insa nu mi se pare normal s-o platesc eu..
P.S.: S-ar putea merge la scoala si fara uniforma, daca s-ar pastra decenta, macar pe limita..
P.S.: S-ar putea merge la scoala si fara uniforma, daca s-ar pastra decenta, macar pe limita..