Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Business district

Nu am o introducere sclipitoare, deci o sa spun un ceau! si trec la subiect. -^^-
In primul rand ar trebui sa stii ca ficurile fan - naruto, bleach, etc, inspirate din filme sau carti nu se pun aici, mai sunt inca doua sectiuni speciale pentru asa ceva, din moment ce tu nu ai scris yaoi sau yuri ar fi trebuit sa postezi ficul la Anime/Manga/Bands/ etc - Naruto fics. si fiindca sunt noi reguli cand vine vorba de postat la fictiune, ar trebui sa treci pe la Gidul Incepatorului.
De lamurit sper ca am lamurit asta, acum sa trecem la capitol.
Normal trebuia sa fie mai lung, nu mai stiu exact maximul de randuri 20 si ceva... oricum la tine nu se poate numi capitol, trebuia sa dezvolti mai mult idea secundara a acestui capitol.
Actiunea este foarte grabita si nu prea se intelege ideea, ar trebui sa o iei usor si sa descri cateva detalii legate de spatiul inconjurator, de personaj, cateva gesturi de ale sale, ganduri, iar legat de modul de desfasurare al actiuni, pai aici am inteles cum sta treabam dar trebuia la fel sa dai volum de substanta scenelor, luptei, urmariri.
Dialogul e destul de mult si sec, puteai spune in continuarea lui ce face persoanul in timpul vorbiri, ce reactii are, cum se manifesta. Pe langa asta puteai sa nu te opresti asa, sincer nu creezi suspans, puteai sa mai adaugi cate ceva, idei noi.
Oricum, in mare trebuie sa dezvolti si descrierea si dialogul si actiunea si sa nu te grabesti cand scrii, asa totul se amesteca si nu ne putem da seama cand citim.
Succes in continuare si multa inspiratie.

Răspunsuri în acest subiect
Business district - de Anca.Alyna - 19-12-2012, 09:54 PM
RE: Business district - de Azazel - 19-12-2012, 10:01 PM
RE: Business district - de hiimera - 20-12-2012, 02:28 PM
RE: Business district - de Anca.Alyna - 20-12-2012, 07:03 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)